• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Vanilla/počasie

• Total voters
    6
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

RayXio

Člen
Možem vám položit jednu otázku?.... Na vanille už burka nebola asi rok možno menej, nedávno asi 1-2 týždne dozadu tam bol búrka s dlžkou 1 a pol dna, ako real time :D, ale to asi viete, No tak sa chcem jednotucho opýtat: Ako to je s počasím na vanille?... Búrka tam vážne chýba, nedá sa bez toho zvládnu jedna doležitá vec, a to získat hlavu z mobov.... :(, Ked som naposledy skončil s vanillov búrka tam bola asi každých 5-6 dní. Za odpovede vopred ĎAKUJEM.

_yyySepii

Antichr†st
Ahoj,

jak říkáš; Byla tam doba, kdy bouřka trvala několik dní (po čas rl), na což mi přišla vlna nespokojených hráčů se slovy: "Kdy to skončí?"
Kvůli této věci jsem byl nucen kontaktovat Waka s tím, aby to ukončil, a tak se i stalo.

Nu, ale to není podstatou mého "textu".
Může se také stát, že pouze v určitých chuncích je jedno počasí a v druhých je jiné. Tomu tak bylo i v období té dlouhé "bouřky", jelikož na /spawn bylo normální počasí, zatímco v okolí oblastí, kde se vyskytují hráči, byla bouřka.

Pokud by ale bylo potřeba nastavit počasí celoserverově, je nutné kontaktovat Waka, protože jak již jsem zmínil, nikdo jiný ti to počasí neopraví. :emoji_cold_sweat:

_yyySepii

Antichr†st
No, mělo by to fungovat tak, jak to funguje všude - náhodně. :D
Tady se to ale buguje, či co. :emoji_thinking:

Drayguer

Aktivní člen
Hrál jsem na vanille chvíli, a dál bych to tak aby bouřky byly minimálně nejen proto že ty bouřky způsobují lagy ale krom toho že díky nim můžete získat hlavy mobů jsou k ničemu... A bez hlav mobů se to vydržet dá :emoji_stuck_out_tongue_winking_eye:

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Hrál jsem na vanille chvíli, a dál bych to tak aby bouřky byly minimálně nejen proto že ty bouřky způsobují lagy ale krom toho že díky nim můžete získat hlavy mobů jsou k ničemu... A bez hlav mobů se to vydržet dá :emoji_stuck_out_tongue_winking_eye:
Někteří hráči (např. já) musí mít hlavy všude ať už hrajou kdekoliv. :emoji_smiley:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.