_SlimikCs_
Aktivní člen
Jak mám udělat svojí mobtrapku le´épe funkční? mam 3 spawnery na skeletony,spidery a zobmien ale padaj mi málokdy nbevíte ako to opavit?
Asi musíš zajet do Opavy.opavit
chtěl jsem napsat opRavit DAsi musíš zajet do Opavy.
a když maqm počet chunůna 2-4??? tak toasi nepude?No, co třeba zvýšit počtu spawneru, čímž se zvýši i efektivita? :emoji_astonished:
Nebo třeba rozšířit plochu/konkrétní zónu určenou pro spawning, čímž zvýšíš spawn-rate a tak ty spawnery pojedou na 100%.
co kdyžnemam dost $$$??:/No, co třeba zvýšit počtu spawneru, čímž se zvýši i efektivita? :emoji_astonished:
Nebo třeba rozšířit plochu/konkrétní zónu určenou pro spawning, čímž zvýšíš spawn-rate a tak ty spawnery pojedou na 100%.
Tak si na to vyděláš? Musíš logicky uvažovatco kdyžnemam dost $$$??:emoji_smirk:
mam tam mit vodu nebo je nechat at spadnou sami???(to muze chvili trvat)Tak si na to vyděláš? Musíš logicky uvažovat :emoji_smiley:
V logickém směru je to tak, že pokud zvýšíš počet spawneru / plochu na spawnování, tak se ti zvýší i počet móbu, kterých se ti spawne v té dané oblasti, což je také celkem logické - zvýšíš zdroj (spawnery) = zvýší se ti efektivita. :emoji_smiley:
kde tece vopda ktwera je splachne dolůTo už záleží na tom, na jakém principu máš tu mobtrapku postavenou. :emoji_smiley:
mam tam mit vodu nebo je nechat at spadnou sami???(to muze chvili trvat)
Sám jsi si odpověděl na otázku. :emoji_innocent:kde tece vopda ktwera je splachne dolů