P
Pestrobarevný lachtan
Návštěvník
Chtěl bych se zeptat zda-li je možné koupit MC přes jinou stránku než tu officiální. Tam mi totiž MC nejde koupit (karta mi funguje, koupil jsem si hru) Popřípadě mi něják pomoc? 
Děkuji, našel jsem jednu stránkuHele zkoukni Key4you a podobný český stránky (nebo na heureka.cz si napiš minecraft a ono ti to najde) :emoji_smiley: ja si ho kdysi kupovala na aukru, ale ted bych tomu moc neveřila :emoji_smiley:
Sorráč nevím cs.Chtěl bych se zeptat zda-li je možné koupit MC přes jinou stránku než tu officiální. Tam mi totiž MC nejde koupit (karta mi funguje, koupil jsem si hru) Popřípadě mi něják pomoc? :emoji_smiley:
Děkuji za smysluplnou odpověď. :emoji_nerd:Sorráč nevím cs.
www.superalts.com - Full acces email, máš právo na přesunutí mc na jiný učet a hotovo, není to snad nějak zakázané žexd, je tan mnohem levnější a nemusíš se obávat že by to bylo fake C:Chtěl bych se zeptat zda-li je možné koupit MC přes jinou stránku než tu officiální. Tam mi totiž MC nejde koupit (karta mi funguje, koupil jsem si hru) Popřípadě mi něják pomoc? :emoji_smiley:
Tvé přání je mi rozkazem...Prosim o Lock, origo již mám od jednoho človíčka :emoji_hugging: