ItzzPandisMC
i did surgery on watermelon
Skyečus!(alebo Hello there :Đ)
Toto je 14. diel môjho Shizpostu. Oh my...! V tomto dieli nebude až tak veľa boja(nabudúce to napravím lol)
Minulý diel je tu - https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-xiii.24740/
No... Let's get rooooooight into the reading! (lenny)
"Prečo musela zomrieť ona a nie ja?" spytoval sa Ben vo svojej mysli. Jeho smútku si všimol Henry a prisadol si k nemu a hovoril:"Ja viem. Smrť je niekedy zákerná. Tiež som prišiel o niekoho, koho som mal rád. Bol som smutný. Ale spomínam na tu osobu v dobrom aj zlom.". Ben si vzdychol a zdvihol sa. "Mám chuť toho Jeffa zabiť ale neurobím to. Pomsta mi nikoho nevráti ale viem, že smrť očakáva všetkých mojich nepriateľov." prehovoril Ben a otočil sa k Micke, ktorá kontrolovala všetko, či je v poriadku. Micka sa usmiala a prehovorila:"Asi ma to marí alebo Ben už nieje smutný." a už kontrolovala dalej. Všetci Phantomovia si robili svoje veci až kým sa nezačalo krátke zemetrasenie. "Čo to sakra bolo?" spýtal sa Ben Henryho. Henry sa pozrel na okolie a odpovedal:"Nejaké zemetrasenie alebo sa tu niekto hrá na báger.". Ben aj Henry išli von a stretli dvoch poskokov, ktorý niečo hľadali. Poskoci boli vysokí dva metre ale boli tenký ako paličky. Boli to poskoci neznámej Creepypasty, ale obidvaja boli prezlečený do nejakého elfského kostýmu. Poskoci si Bena a Henryho všimli a pozreli sa na nich s vetou:"Stretli ste sa hrozným osudom, všakže?". Ben sa na jedného pozrel ako na nejakého blázna a dostal záchvat smiechu. Ked sa po pár minútach prestal smiať, vytasil svoju sekeru a povedal:"Nestretol som sa s ním. Aj uši máš také špicaté.". Henry, ktorý mal už dávno vytasený meč sa na svoj meč kukol a potom sa pozrel na poskoka. Henry sa vrhol na jedného poskoka. Poskok trochu uhol, ale Henry ho aj tak švihol mečom do boku. Poskok začal švihať jeho dýkou do Henryho, ale mal moc krátku čepeľ na to, aby ho mohol bodnúť, alebo švihnúť. Henry sa pozrel na poskoka a trochu sa zasmial. Poskok vtedy prestal, lebo chcel vedieť, prečo sa Henry smeje. Henry toho využil a rozsekal mu hlavu akokeby sekal práve mrkvu. Druhý poskok zmizol a objavil sa za Benom. Ben sa schválne otočil, vrazil mu do tváre jeho päsť tak, že poskok mal na sebe otlačky z päste. Ked poskok ležal na zemi, tak Ben začal na poskoka páliť jeho prúd ohňa. Poskok horel ako Ján Hus. "Chcel si to, tu ho máš ty kacír!" prehovoril Ben po ľahkom boji s poskokom. Už sa chílilo k noci a Ben sa rozhodol ísť domov si pospať do rána. Prišiel domov skôr ako by ste povedali "DEUS VULT REMOVE KEBAB!" a hned sa vrhol na posteľ bez toho, aby si vôbec dal svoje zbrane dole.
Na druhý deň vstal a čudoval sa, ako mohol zaspať vo svojej uniforme a so zbraňami. "Bud ma zrak zlyháva, alebo som si zabudol dať dole svoje zbrane. Aj tak tento deň nebude super, ked je moja ségra mrtva a teraz nikto není majster v hádzaní práčok na robotov." zamyslel sa Ben a pozrel sa z okna na ulicu. Uvidel tam dievčatá v nejakom tanku a zasa premýšľal:"Dievčatá v tanku? TOTTE MICH!". Vyšiel z izby, potom zasa vošiel von na čistý vzduch. Rozhodol sa, že pôjde rýchlo do opusteného metra. Začal štartovať motorku, nasadzoval si helmu a rýchlejšie ako blesk dochádzal do metra. Ked už bol v tom metre, otvoril si dvere a ihned videl Henryho, ktorý ho čakal. Henry sa spýtal Bena:"Pripravený nakopať pár zadkov?". Ben sa usmial a odpovedal:"Prečo nie? Som pripravený aj rozpálený.". V tom momente sa otvorili dvere a z nich vošlo dievča v uniforme Phantoma a hned sa pozrela na Bena, Henryho a potom na Micku Cicku. Ked zastavilo pri Benovi a Henrymu tak prehovorilo:"Chýbala som vám? Som späť!". Ben aj Henry spoznávali ten hlas. Ben sa spýtal:"Myslel som si, že si mrtva. Si to vážne ty, Pandis?". "Uhádol si to! Síce som umrela, ale nejakou záhadou som tu." odpovedala Pandis. Henry si kútikom oka všimol nejaké krídlo. Ben si to tiež všimol a spýtal sa:"Tie krídla. Čo robíš cosplay na nejakého griffina?". "Nie. Som vlastne jedná z tých troch Fénixov, ktorý boli zoslaný na zem, aby mohli nájsť tých zradcov." odpovedala Pandis a roztiahla svoje svetlozelené krídla. Všimla si toho aj Micka Cicka a hned pribehla ku tej trojici. Bola nemá, ked videla Pandis živú. "Poprvý krát v živote vidím niečo, čo môže Phantom uvidieť za svoj život." prehovorila Micka Cicka a utrela si svoje spotené čelo. Potom sa všetci zasmiali. V tom sa prestal smiať Ben a povedal:"Tak podme nakopať tie Creepypastovské zadky!". Pandis odpovedala na Benovu vetu:"Ešte není ten správny čas.". V tom momente na nich zavolal Modrý zub, aby k nemu prišli. Zatiaľ v jeho miestnosti bolo ticho. Po minúte sa Micka spýtala:"Tak čo, načo si nás sem volal?". "Kvôli tomuto." odpovedal Modrý Zub a ukázal na jeden z monitorov "Toto je Obočiarov syn, ktorý sa volá Dimitri. Jeho tvár je neznáma, lebo sa skrýva pod maskou, ktorá vypadá ako nejaký robot s rúžovými očami.". Ked sa Micka pozerala na monitor, prehovorila:"Obočiar mal syna? Podržte ma." a začala padať na zem. Našťastie, za jej chrbtom bola Pandis a chytila Micku Cicku. Toho si všimol Modrý Zub a pokračoval:"Podľa mojich zdrojov by sa mala jeho základňa nachádzať v Číne. Dajte si pozor, lebo si stavia fakt peknú armádu. Nedoporučujem tam ísť hlavným vchodom." a podal Micke plány Dimitriho budovy. "To musia mať všetci, na ktorých narazíme veľké budovy?" spýtal sa Ben skepticky. "Boli tu aj nepriatelia, ktorý boli silný ale nemali veľké budovy ako Obočiar a jeho syn Dimitri. Radi sa schovávajú za svojich poskokov, aby ukázali svoju silu neskôr." prehovoril Henry, ktorí sa stale pozeral na Dimitriho masku. "Tak, kedy vyrážame? Už chem nakopať tých pár zadkov. Ked som bola mrtva, tak ani neviem, či čas tiká alebo si tí poskokovia dávajú kebab, ktorý chcem odstrániť." opýtala sa nadšene Pandis, ktorá už pripravovala svoje meče. Micka, ktorá už plánovala, ako sa tam dostať, vyhlásila:"Pôjdeme tam zajtra. Poriadne si vyleštite svoje zbrane, lebo bude veľa zadkov na kopanie!"
Pokračovanie nabudúce...
Tak, už je tu koniec tohoto dielu (kill me)
Môžeš to ohodnotiť dortíkom(kľudne aj sušienka s nutelou xd)
Do daľšieho Shizpostu zatiaľ Skyečus ! xD
#DeusVult #ViacBoja #lol #rmvkbbsrbstrng
Toto je 14. diel môjho Shizpostu. Oh my...! V tomto dieli nebude až tak veľa boja(nabudúce to napravím lol)
Minulý diel je tu - https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-xiii.24740/
No... Let's get rooooooight into the reading! (lenny)
City of Creepypastas XIV.
Smutný deň v New Creepe sa neprejavoval aj počasím ale aj u Phantomov. Smútila aj Micka Cicka, lebo nestihla podakovať Pandis za to, že dokázala zabiť Jane. ä"Prečo musela zomrieť ona a nie ja?" spytoval sa Ben vo svojej mysli. Jeho smútku si všimol Henry a prisadol si k nemu a hovoril:"Ja viem. Smrť je niekedy zákerná. Tiež som prišiel o niekoho, koho som mal rád. Bol som smutný. Ale spomínam na tu osobu v dobrom aj zlom.". Ben si vzdychol a zdvihol sa. "Mám chuť toho Jeffa zabiť ale neurobím to. Pomsta mi nikoho nevráti ale viem, že smrť očakáva všetkých mojich nepriateľov." prehovoril Ben a otočil sa k Micke, ktorá kontrolovala všetko, či je v poriadku. Micka sa usmiala a prehovorila:"Asi ma to marí alebo Ben už nieje smutný." a už kontrolovala dalej. Všetci Phantomovia si robili svoje veci až kým sa nezačalo krátke zemetrasenie. "Čo to sakra bolo?" spýtal sa Ben Henryho. Henry sa pozrel na okolie a odpovedal:"Nejaké zemetrasenie alebo sa tu niekto hrá na báger.". Ben aj Henry išli von a stretli dvoch poskokov, ktorý niečo hľadali. Poskoci boli vysokí dva metre ale boli tenký ako paličky. Boli to poskoci neznámej Creepypasty, ale obidvaja boli prezlečený do nejakého elfského kostýmu. Poskoci si Bena a Henryho všimli a pozreli sa na nich s vetou:"Stretli ste sa hrozným osudom, všakže?". Ben sa na jedného pozrel ako na nejakého blázna a dostal záchvat smiechu. Ked sa po pár minútach prestal smiať, vytasil svoju sekeru a povedal:"Nestretol som sa s ním. Aj uši máš také špicaté.". Henry, ktorý mal už dávno vytasený meč sa na svoj meč kukol a potom sa pozrel na poskoka. Henry sa vrhol na jedného poskoka. Poskok trochu uhol, ale Henry ho aj tak švihol mečom do boku. Poskok začal švihať jeho dýkou do Henryho, ale mal moc krátku čepeľ na to, aby ho mohol bodnúť, alebo švihnúť. Henry sa pozrel na poskoka a trochu sa zasmial. Poskok vtedy prestal, lebo chcel vedieť, prečo sa Henry smeje. Henry toho využil a rozsekal mu hlavu akokeby sekal práve mrkvu. Druhý poskok zmizol a objavil sa za Benom. Ben sa schválne otočil, vrazil mu do tváre jeho päsť tak, že poskok mal na sebe otlačky z päste. Ked poskok ležal na zemi, tak Ben začal na poskoka páliť jeho prúd ohňa. Poskok horel ako Ján Hus. "Chcel si to, tu ho máš ty kacír!" prehovoril Ben po ľahkom boji s poskokom. Už sa chílilo k noci a Ben sa rozhodol ísť domov si pospať do rána. Prišiel domov skôr ako by ste povedali "DEUS VULT REMOVE KEBAB!" a hned sa vrhol na posteľ bez toho, aby si vôbec dal svoje zbrane dole.
Na druhý deň vstal a čudoval sa, ako mohol zaspať vo svojej uniforme a so zbraňami. "Bud ma zrak zlyháva, alebo som si zabudol dať dole svoje zbrane. Aj tak tento deň nebude super, ked je moja ségra mrtva a teraz nikto není majster v hádzaní práčok na robotov." zamyslel sa Ben a pozrel sa z okna na ulicu. Uvidel tam dievčatá v nejakom tanku a zasa premýšľal:"Dievčatá v tanku? TOTTE MICH!". Vyšiel z izby, potom zasa vošiel von na čistý vzduch. Rozhodol sa, že pôjde rýchlo do opusteného metra. Začal štartovať motorku, nasadzoval si helmu a rýchlejšie ako blesk dochádzal do metra. Ked už bol v tom metre, otvoril si dvere a ihned videl Henryho, ktorý ho čakal. Henry sa spýtal Bena:"Pripravený nakopať pár zadkov?". Ben sa usmial a odpovedal:"Prečo nie? Som pripravený aj rozpálený.". V tom momente sa otvorili dvere a z nich vošlo dievča v uniforme Phantoma a hned sa pozrela na Bena, Henryho a potom na Micku Cicku. Ked zastavilo pri Benovi a Henrymu tak prehovorilo:"Chýbala som vám? Som späť!". Ben aj Henry spoznávali ten hlas. Ben sa spýtal:"Myslel som si, že si mrtva. Si to vážne ty, Pandis?". "Uhádol si to! Síce som umrela, ale nejakou záhadou som tu." odpovedala Pandis. Henry si kútikom oka všimol nejaké krídlo. Ben si to tiež všimol a spýtal sa:"Tie krídla. Čo robíš cosplay na nejakého griffina?". "Nie. Som vlastne jedná z tých troch Fénixov, ktorý boli zoslaný na zem, aby mohli nájsť tých zradcov." odpovedala Pandis a roztiahla svoje svetlozelené krídla. Všimla si toho aj Micka Cicka a hned pribehla ku tej trojici. Bola nemá, ked videla Pandis živú. "Poprvý krát v živote vidím niečo, čo môže Phantom uvidieť za svoj život." prehovorila Micka Cicka a utrela si svoje spotené čelo. Potom sa všetci zasmiali. V tom sa prestal smiať Ben a povedal:"Tak podme nakopať tie Creepypastovské zadky!". Pandis odpovedala na Benovu vetu:"Ešte není ten správny čas.". V tom momente na nich zavolal Modrý zub, aby k nemu prišli. Zatiaľ v jeho miestnosti bolo ticho. Po minúte sa Micka spýtala:"Tak čo, načo si nás sem volal?". "Kvôli tomuto." odpovedal Modrý Zub a ukázal na jeden z monitorov "Toto je Obočiarov syn, ktorý sa volá Dimitri. Jeho tvár je neznáma, lebo sa skrýva pod maskou, ktorá vypadá ako nejaký robot s rúžovými očami.". Ked sa Micka pozerala na monitor, prehovorila:"Obočiar mal syna? Podržte ma." a začala padať na zem. Našťastie, za jej chrbtom bola Pandis a chytila Micku Cicku. Toho si všimol Modrý Zub a pokračoval:"Podľa mojich zdrojov by sa mala jeho základňa nachádzať v Číne. Dajte si pozor, lebo si stavia fakt peknú armádu. Nedoporučujem tam ísť hlavným vchodom." a podal Micke plány Dimitriho budovy. "To musia mať všetci, na ktorých narazíme veľké budovy?" spýtal sa Ben skepticky. "Boli tu aj nepriatelia, ktorý boli silný ale nemali veľké budovy ako Obočiar a jeho syn Dimitri. Radi sa schovávajú za svojich poskokov, aby ukázali svoju silu neskôr." prehovoril Henry, ktorí sa stale pozeral na Dimitriho masku. "Tak, kedy vyrážame? Už chem nakopať tých pár zadkov. Ked som bola mrtva, tak ani neviem, či čas tiká alebo si tí poskokovia dávajú kebab, ktorý chcem odstrániť." opýtala sa nadšene Pandis, ktorá už pripravovala svoje meče. Micka, ktorá už plánovala, ako sa tam dostať, vyhlásila:"Pôjdeme tam zajtra. Poriadne si vyleštite svoje zbrane, lebo bude veľa zadkov na kopanie!"
Pokračovanie nabudúce...
Tak, už je tu koniec tohoto dielu (kill me)
Môžeš to ohodnotiť dortíkom(kľudne aj sušienka s nutelou xd)
Do daľšieho Shizpostu zatiaľ Skyečus ! xD
#DeusVult #ViacBoja #lol #rmvkbbsrbstrng