• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

0_Toby_0

Člen
Dnes som si len tak prehľadával twitch a zrazu toto :

Názov streamu:
Dnes v 22.00 shození serveru craftmania.cz plus zrušení adminů a nástup new admina mě

POCHYBUJEM ŽE SA MU TO PODARÍ :emoji_smiley:

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Jediný co spadne tak to bude on ze židle až zjístí že se mu to nepodaří :emoji_nerd::emoji_nerd:

Interminer

Aktivní člen

Názov streamu:
Dnes v 22.00 shození serveru craftmania.cz plus zrušení adminů a nástup new admina mě

Twitch postupne maze stare zaznamy takze to nemuzem videt :/

Interminer

Aktivní člen

Názov streamu:

CM neni mi*acraft xD kterej JEDEN clovek rozgriefoval za 5 minut s hozuni xD

Dop1

Aktivní člen
Stačí si v Javě udělat lehký minecraft client a lobby serveru se dá sundat do minuty :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
V klidu od března 2015 na nás nebyl ani jeden úspěšný DDoS, jelikož hosting filtruje připojení a pokud přesáhne určité hodnoty automaticky je blokne, prostě uzavře připojení na CM. Na tu minutu si toho nikdo nevšimne. Navíc, pokud by se jednalo o DoS útok, to se sice může projevit na CM menšímy lagy avšak i to je kontrolovaný, takže... Navíc hosting od 2016 má jednu z největších datových linek v CZ/SK, takže jenom tak to tady nezboří nikdo. A to je jenom ochrana v rámci hostingu, ještě mám svoje na serveru... :emoji_smiley: takže zkoušet může, co chce... a pokud se mu to podaří, tak mu pogratuluju.. zatím ale nemám komu :emoji_slight_smile: jelikož ani paralerne 7 serverů to nedokázalo.

Emememc

gamer
Tak uvidíme :D CM je server se super majitelem, který proti hackerům má jistě spousta AntiCheatů, a jiných programů, který CM ochrání :D

_yyySepii

Antichr†st
Mám pocit, že tu někdo zapomněl původní oddůvodnění vytváření tohoto příspěvku. Příspěvek měl sloužit k pobavení ostatních, a né aby jste si tu vyvoláváli hádku a hráli si tu před všemi na chytráky.

Příspěvky jsem smazal a téma zamykám. Pokud by autor tohoto příspěvku chtěl příspěvek znovu odemknout, bude nucen mě kontaktovat do sz a udat smysluplný důvod. :emoji_nerd:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.