• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co na to říkáte ?

• Total voters
    11
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zeylars

Aktivní člen
Ahoj !!! konečně je to tu po zrovna né moc úspěšné mapě Sahara na SkyWars Je tu mapa na BedWars kterou sem stavěl 2 dny !!!
Tentokrát ohodně lepší !!!
Akorát že nemám název pro mapu :/ Vymyslete ho !
Screeny:

Červený Tým :
BW Map červeny tym.png

Modrý Tým:
BW Map Modry Tym.png

Žlutý tým:
BW Map zluty tym.png

Zelený tým:
BW Map Zeleny tym.png

Villager:
BW Map villager.png

Postel:
BW Map Postel.png

Střed:
BW Map Mid.png

Bronz:
BW Map Bronz.png

Iron:
BW Map Iron.png

No nic tak to by bylo vše pro mapu, vymyslete název protože mně nic nenapadá...
Tak Ahoj :)
@MrWakeCZ

lyfe

anarchic
Ahoj,
vysvětlí mi někdo proč mám pocit, že jsi to stáhl? :emoji_thinking::emoji_upside_down:

lyfe

anarchic
Nestáhl jen sem se nechal inspirovat jednou mapou :emoji_smiley:
Mno...tak upřímně, jde úplně vidět jak jsou ty lodě vydetailovaný maximálně a ten střed je totálně bez detailů... to nebude jen tak ne?

Zeylars

Aktivní člen
Mno...tak upřímně, jde úplně vidět jak jsou ty lodě vydetailovaný maximálně a ten střed je totálně bez detailů... to nebude jen tak ne?
Protože sem musel na jídlo a potom sem to odflákl a šel hrát BW :D

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Když už tak ten střed je moc malý, chce to větší plochu pro pvp, z důvodu že jsou ve hře knockback tyčky, tak by jsi snadno zhodil nepřítele z ostrova. A ty lodě, jestli jsou stáhnutý no..... nevím dávám 6/10

Zeylars

Aktivní člen
Tak víte co ? Tak to smažte nebo to někam hoďte protože se s tím patlám 2 dny a jediný co slyším je že sem to stáhl... to neznamená že když si dám záležet že to je stažený... Já se na mapy vykašlu protože když to udělám hnusně tak to každej hejtí a když to propracuju tak to je podle všech stáhlí -_-

koza37

Iluminát
Tak víte co ? Tak to smažte nebo to někam hoďte protože se s tím patlám 2 dny a jediný co slyším je že sem to stáhl... to neznamená že když si dám záležet že to je stažený... Já se na mapy vykašlu protože když to udělám hnusně tak to každej hejtí a když to propracuju tak to je podle všech stáhlí :emoji_expressionless:
ajajajajaja někdo neumí přijmout prohru ajajajajajajaja

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Tak víte co ? Tak to smažte nebo to někam hoďte protože se s tím patlám 2 dny a jediný co slyším je že sem to stáhl... to neznamená že když si dám záležet že to je stažený... Já se na mapy vykašlu protože když to udělám hnusně tak to každej hejtí a když to propracuju tak to je podle všech stáhlí :emoji_expressionless:
Možná tu do tebe valíme bez toho aby jsme to měli nějáko podložený či abychom měli nějáké důkazy k tomu, že jsi to stáhnul, ale já se příkláním ke spekulacím většiny, a to k tomu, že jsi to stáhnul. Upřímně, nemusíš tu hned chytat rapla (čau Repli) a vztekat se nad tím, že se to lidem moc nelíbí. A je jen na tobě, že když právě teď upadneš, tak se buď zvedneš, půjdeš dál, nebo zůstaneš ležet na lopatkách, a vzdáš to. Tohle je život, a jestli se ti nelíbí, tak víš kam můžeš jít.

Zeylars

Aktivní člen
Proč jediný střed je bez shaderů a v jiné velikosti?
Střed je ze šejdrama xD
Edit:
Nejde to moc poznat kvůli tomu že sem to fotil proti slunci a více z dálky ale když se podíváš pořádně tak to jde poznat že tam jsou též :/

Kubus_

Aktivní člen
Malý střed jinak velmi pěkně propracované / možná stažené z netu nevím :) dej tam víc detailů zatím název AirBallons není špatný no :D

zatím 8,5 / 10 bodů :)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Toto téma je založena k ukázání výtvoru hráče @Zeylars, a k případnému diskutování o tom, jak se mu mapa povedla, avšak jak je vidět se to tu zvrtává v hádky, proto by bylo dle mého názoru vhodné toto téma uzamknout, a nechť ať mapu posoudí již sám Wake. @_yyySepii prosím o lock

_yyySepii

Antichr†st
Nepotřebné příspěvky jsem promazal.
Zamykám.

Pokud bude chtít autor příspěvek otevřít, bude mě muset kontaktovat do sz a udat i smysluplné oddůvodnění. :emoji_wink:

Naposledny upraveno:

Flafy_

Hladový Builder
Hi,
Pokud jsi to opravdu stavěl, tak ti sem napíšu pár mých nápadů.

Lodě, které jsou na screenu bych spíše použil na SW, protože na BW je toto malé.

Střed dělej větší a dělej ho přes voxel sniper, protože ten ti nabídne více možností jak ho udělat.
+ ten střed je dost malej jak na BW tak i na SW.

Pro příště stačí říct svůj názor a né vyvolávat hádku.

Thx,
Flafy.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.