• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Nevím už to vidělo přes 60 lidí :emoji_fearful::emoji_middle_finger:
Tohle číslo není to stejný co kvalita videa. Vidělo to tolik lidí, protože jsi to dal na CM forko, to neznamená, že jim to líbilo.

FOV už mám na 90
V tom videu? Jestli jo, tak ho teda ještě zmenši.

Ani nevím ale každý nebyl ze začátku nejlepší :emoji_wink:
Mně to neříkej :D Dal jsem ti rady, který se ti budou hodit.

MrTeros

Hej ty jo ty......
Tohle číslo není to stejný co kvalita videa. Vidělo to tolik lidí, protože jsi to dal na CM forko, to neznamená, že jim to líbilo.

V tom videu? Jestli jo, tak ho teda ještě zmenši.

Mně to neříkej :emoji_smiley: Dal jsem ti rady, který se ti budou hodit.
Okej jen jsem na něco odpověděl :D

Interminer

Aktivní člen
@MrTeros
1) zapni komentáře u videa
2) zapni hodnocení
3) sleduj like/dislike ration a čti koment, občas ti tam může někdo říct co děláš špatně

Interminer

Aktivní člen
Buď se tu bavte o tom k čemu toto téma je - ukázka nějakého výtvoruba diskusi o výtvoru, nebo požádám admina o lock když se tu jen dohadujete :/

DadOswk

Aktivní člen
Ja osobne už Minecraft videa nepozerávam a Minihry som nepozerával nikdy pretože som v tom nevidel zábavu a ten šmrnc z ktorého by som sa niečo priučil. Ja YT videa netočím ale videa bez komentára a ešte zrýchlené to už fakt nie. Neber to ako hejt. Snaha sa cení ale ked už si došiel až do tohto bodu, mohol si skočiť o kúsok dalej a ten komentár tam pridať. Predsa len sa na to lepšie pozerá. Pokiaľ máš trému tak je to zrejme normálne ptž ked som streamoval tak som ju mal tiež :) Ale ako som písal snaha sa cení a ten palec hore ti dám pretože neviem či by som vôbec dokázal spraviť aj niečo takéto no určite by som to rád chcel vyskúšať :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.