• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zubek

Zubík :3
Ahoj,

Milý hráči,hráčky a AdminTeame :)
Rozhodl jsem se udělat z CM magazín dnes CM týdeník :)
No tak tady máte nějakou tu nálož novinek ;)

=======TOP=======

BW -> Dne 22.8.2015 Dosáhl jeden Admin PVNST 10 000 killů na BedWars !
Skyblock -> Gicci120, Island Level 6058 ! tý jo .. z kama to berou ? :-D
SkyWars -> Prochy , SkyWars Score 27302… Klobouk dolů kámo .. a ten náskok ..
Prison -> Tvuj_Tatko_Cz, je Prestige 6 a rank Z TOP hráč na Prisonu .. (nevím jestli je to pravda)

=======News=======

Dnes 24.8 bude vydána nová minihra !!
Co to bude jsou dohady o tom že to bude BB (BuildBatte) !

=======MC Filmy=======

Říká se že Mojang/majkrosoft vymýšlejí Film/story do 1-2 roků už by to mělo být ! Máme se žeprej na co těšit !

======= Soutěže! =======

A je to Tady Soutěž !
Udělej Fotku s co nejvíce lidma CreazyFoto na skyblocku a dej do kometu ! pokud dám pod tvůj přísvěk #ToJeOmgCreazyfoto ! vyhrváš 3 staky DiaBlocků na Skyblocku ;)

=======Skoro Konec=======

Jelikož toto budu dávat na web týden co týden tak nebudu mít ´´Dostatek´´ inormací co dát na Cm Týdeník ! tak prosím piště mi do SZ na webu Novinky z CM ;-)

=======Nábor=======

Ahoj jelikož sám nestíhám shánět informace tak potřebuji CM TyTeam !
2 lidé z Prisonu, Skyblocku, Creativu, minihry a spol ;)!
Podmínky : 13+
Skype/fb : Důležité ale dá se bez toho obejít ;)
Čas : 4h deně na CM ;)
Tohoto náboru se mohou zůčastnit Adminé i hráči !
Pozor : Pokud Nejsi v CM TyTeamu tak můžeš i ty příspívát ! ale pokud jsi tak musís povině ! do neděle mi to odepsat !

No a já se s vámi loučím ! tak za týden !
Zubecek

Naposledny upraveno:

Ayrim_SK

Člen
A k tomu tatkovy si rovno mohol pridať že dostal aj ban :D A určite není TOP hráč prisonu :D Ináč žúžo informáčo :)
Dodatok: A ehm je ten dátum 24.5. správny? :D Nejak sa mi nezdá :D

SpyroSVK

Dráčik.
R.I.P gramatika. Odporúčam pred tým než niečo napíšete a odošlete skontrolovať si chyby. Pozdvihne to úroveň aj vašu aj vášho príspevku. :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Nič proti ale snaha je jedna vec úroveň druhá. Mimo to myslím že by sa to lepšie čítalo keby to bolo napísané správne.
Dá sa to prečítať nie ? :D Tak to je dôležité, keď je mladší člen sveta tak to ešte vedieť nemusí :p

SpyroSVK

Dráčik.
Dá sa to prečítať nie ? :D Tak to je dôležité, keď je mladší člen sveta tak to ešte vedieť nemusí :p
Ah vidím že nemá cenu ti dohovárať napísal že 13+ to znamená že už by nejáku tú gramatiku mal zvládnuť. A nemyslím že by bolo problém si to po sebe prečítať, nevravím že sa nestane chybička ale čím menej tým lepšie. :)

Zubek

Zubík :3
Spyro řeknu ti to jednoduše ... měl sem cca 25 minut na to abych to napsal, sehnal info. a spol ... :D ... :D

Y

YouAreDEAD

Návštěvník
(kappa)(kappa)(kappa)(kappa)(kappa)(kappa)(kappa)(kappa)(kappa)C-D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.