• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co si myslíte vy?

• 50% Money + Cena kaktusů za 4-8$

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    18
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

loglinek

Aktivní člen
Ahoj... Už hodně lidí na to nadává, ale furt se to neřeší... Kaktus za 30$ je prostě moc! Teď když už je i AFK farma povolená je to prostě šílené... Takže navrhuju aby se kaktusy daly zase třeba za 5$ a to co nejrychleji... + Navrhuju wipe money nebo alspoň 50% money... Je zvláštní že kaktusy vydělaj víc než třeba /jobs miner na lvlu 30... Tohle bych fakt změnil a možná bych i přidal nájem.... :) Hodnota peněz je momentálně na serveru opravdu špatná
Lidi díky kaktusům mají už třeba 300 Mega.... To je opravdu hnačka...
Díky za přečtení :)
Loglinek

ZipslandHD

TAK SES GAY ne promin warn
Takových už bylo :D

ZDE máš podobné téma, jen zde bylo trošku dřív. Myslím, že ti na většinu odpoví ;)

loglinek

Aktivní člen
Peníze všech lidí v survivalu před wipem cca 400 mega (za několik let)
Peníze všech lidí v survivalu teď cca 1000 mega (Za necelej rok)
EKONOMIKA ZACHRÁNĚNA :emoji_slight_smile:

Dykol

Odpadlík
Peníze všech lidí v survivalu před wipem cca 400 mega (za několik let)
Peníze všech lidí v survivalu teď cca 1000 mega (Za necelej rok)
EKONOMIKA ZACHRÁNĚNA :emoji_slight_smile:
Ahoj. Možná se ti zdá, že kaktus farmy jsou špatná věc. Ale přece jich nevyužívá každý :D Někteří ani neví, že existují. Za mě bych je nechal :O

ZipslandHD

Odstranit kaktusy z shopu a wipe? Vždyť tohle vůbec nic neřeší... je tu dalších nevím kolik "bugů", kterými si hráči vydělávají a vydělávat budou... Pokud ti vadí tato ekonomika, jsou zde survival obdoby obou serverů - survivalu i skyblocku (vanilla a vanilla skyblock) :)

loglinek

Aktivní člen
Ahoj. Možná se ti zdá, že kaktus farmy jsou špatná věc. Ale přece jich nevyužívá každý :emoji_smiley: Někteří ani neví, že existují. Za mě bych je nechal :emoji_astonished:
Viděl jsi někdy peníze na survivalu? :) 100 Mega+ atd.
Všichni maj kaktus farmu co jim dává třeba i 3 mega za hodinu a 1 kaktus za 30$ je opravdu moc
Prostě to uplně níčí survival jako takovej :)

loglinek

Aktivní člen
Odstranit kaktusy z shopu a wipe? Vždyť tohle vůbec nic neřeší... je tu dalších nevím kolik "bugů", kterými si hráči vydělávají a vydělávat budou... Pokud ti vadí tato ekonomika, jsou zde survival obdoby obou serverů - survivalu i skyblocku (vanilla a vanilla skyblock) :emoji_slight_smile:
Ty další bugy jak říkáš dá hráčům opravdu málo... kaktus farma u které se může afkovat když jeden kaktus je za 30$... To je prostě moc...
Hráči na tom vydělávají miliony a money už prostě nemaj hodnotu... Neni to ten survival jak ho znám :)
Jinak ve Vanille ani nejsou $ tam se hraje jen normální mc kde skoro ani nepotkáš člověka :)

loglinek

Aktivní člen
Je mi jedno jestli v shopu budou kaktusy, ale alspoň je dejte tak o 26$ levnější na prodej... Bože i zlato se prodává za 20 tak nechápu proč kaktusy za 30...

Dykol

Odpadlík
Viděl jsi někdy peníze na survivalu? :emoji_slight_smile: 100 Mega+ atd.
Všichni maj kaktus farmu co jim dává třeba i 3 mega za hodinu a 1 kaktus za 30$ je opravdu moc
Prostě to uplně níčí survival jako takovej :emoji_slight_smile:
Ono něco podobného je i na skyblocku, taky 100 mega a tak. A lidé už si zvykli :D

loglinek

Aktivní člen
Ono něco podobného je i na skyblocku, taky 100 mega a tak. A lidé už si zvykli :emoji_smiley:
Ano... všichni koukaj jen na podělanej top money list lidí... Bože to je uplně o ničem... Survival jde uplně do háje... Dřív maník co měl 20 mega byl pán... teď ten kdo má pod 5 mega je už lůza...
Jestli chtěli survival udělat co nejvíc easy tak se jim to povedlo :)

Dykol

Odpadlík
Ano... všichni koukaj jen na podělanej top money list lidí... Bože to je uplně o ničem... Survival jde uplně do háje... Dřív maník co měl 20 mega byl pán... teď ten kdo má pod 5 mega je už lůza...
Jestli chtěli survival udělat co nejvíc easy tak se jim to povedlo :emoji_slight_smile:
Je na každém hráči jak si vydělává.. Někdo volí tuto variantu nu. To, jak moc si vydělá už je ale na samotném hráči.

loglinek

Aktivní člen
Je na každém hráči jak si vydělává.. Někdo volí tuto variantu nu. To, jak moc si vydělá už je ale na samotném hráči.
Mně je jedno jak si kdo vydělává... Ať klidně prodává koní hnůj to mi je uplně u pozadí...
Mně vadí to že peníze nemaj hodonotu a to jen díky kaktusům... Každej si může vydělávat kaktusama... Pár lidí ví že je to hnačko způsob vydělávání tak to nedělá... ten zbytek lidí kouká jen na to že bude v /balancetop 1 a tak prostě afkujou u kaktus farem den co den...
Stačila by jen změnit cenu kaktusů z 30$ na prodej na 5$ na prodej a hned by se to lepšilo

ZipslandHD

Ne, nelepšilo...na skyblocku jsem si vydělal ironama víc jak kaktus farmou... není to o jednom bugu s kaktusama, u igf si taky můžeš afkovat... pokud bude wipe, musí se opravit vše. A jelikož se zatím wipe nechystá, tak není důvod to opravovat.

Dykol

Odpadlík
Mně je jedno jak si kdo vydělává... Ať klidně prodává koní hnůj to mi je uplně u pozadí...
Mně vadí to že peníze nemaj hodonotu a to jen díky kaktusům... Každej si může vydělávat kaktusama... Pár lidí ví že je to hnačko způsob vydělávání tak to nedělá... ten zbytek lidí kouká jen na to že bude v /balancetop 1 a tak prostě afkujou u kaktus farem den co den...
Stačila by jen změnit cenu kaktusů z 30$ na prodej na 5$ na prodej a hned by se to lepšilo
Já ti rozumím :)

loglinek

Aktivní člen
Ne, nelepšilo...na skyblocku jsem si vydělal ironama víc jak kaktus farmou... není to o jednom bugu s kaktusama, u igf si taky můžeš afkovat... pokud bude wipe, musí se opravit vše. A jelikož se zatím wipe nechystá, tak není důvod to opravovat.
IGF je něco uplně jiného... Spawner stojí 200K a nedá ti tolik jako kaktus farma která bude uplně zdarma + Mám IGF která má 40 spawnerů a ta mi opravdu nedá tolik money jako kaktus farma co má 10K kaktusů
Jinak cena ironu: 10$
Cena kaktusů: 30$ :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.