• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co si myslíte vy?

• 50% Money + Cena kaktusů za 4-8$

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    18
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ZipslandHD

TAK SES GAY ne promin warn
Takže podle tebe máme snížit cenu kaktusů na 5$ a smazat všem peníze? 40% všech vydělaných pěnez jsou irony (na serverech hraju, tak mě tady nepřesvědčuj o opaku, díky ;) ). Zrušíš jedno - začne se druhé. Do měsíce budeš mít stejnou situaci kvůli prodeji ironů do /shop. Wipe ani snížení ceny kaktusů nic nevyřeší...

loglinek

Aktivní člen
Takže podle tebe máme snížit cenu kaktusů na 5$ a smazat všem peníze? 40% všech vydělaných pěnez jsou irony (na serverech hraju, tak mě tady nepřesvědčuj o opaku, díky :emoji_wink: ). Zrušíš jedno - začne se druhé. Do měsíce budeš mít stejnou situaci kvůli prodeji ironů do /shop. Wipe ani snížení ceny kaktusů nic nevyřeší...
Opravdu málo lidí vydělává na survivalu ironem, ale ok :emoji_slight_smile: Každej má právo na názor... jen si myslim že ten kaktus je pohroma, hloupost atd. prostě změnit cenu kaktusům a vše nechat jak je:emoji_slight_smile: Iron nikomu nedá 370 mega :emoji_slight_smile: A ta hranice 100 mega mi taky nepříjde nějak zbytečná :emoji_slight_smile:

_FizzyGamer

Aktivní člen
Mně je jedno jak si kdo vydělává... Ať klidně prodává koní hnůj to mi je uplně u pozadí...
Mně vadí to že peníze nemaj hodonotu a to jen díky kaktusům... Každej si může vydělávat kaktusama... Pár lidí ví že je to hnačko způsob vydělávání tak to nedělá... ten zbytek lidí kouká jen na to že bude v /balancetop 1 a tak prostě afkujou u kaktus farem den co den...
Stačila by jen změnit cenu kaktusů z 30$ na prodej na 5$ na prodej a hned by se to lepšilo
jako snizit $ za kaktusy by nic nevyresilo stejne by byly obri farmy a vydelavali by skoro stejne (tak nejak casove)

to je muj nazor :D a cus Logli :D

Delfik

Člen
Hráči vždy najdou možnost, jak rychle vydělávat a wipe opravdu nikdy, nic nezměnil. Většinou na takový farmy nadávají hráči, kteří jsou neschopní a líní si také farmu postavit, tak by radši všem vymazali peníze, aby na tom zase měsíc nebyli po finanční stránce tak špatně.

Naprosto souhlasím se Zipem.

_FizzyGamer

Aktivní člen
Hráči vždy najdou možnost, jak rychle vydělávat a wipe opravdu nikdy, nic nezměnil. Většinou na takový farmy nadávají hráči, kteří jsou neschopní a líní si také farmu postavit, tak by radši všem vymazali peníze, aby na tom zase měsíc nebyli po finanční stránce tak špatně.

Naprosto souhlasím se Zipem.
taky souhlasim s tebou a zipem

loglinek

Aktivní člen
Já jen říkám že ekonomika jde do háje díky tomu že se moc ryche vydělává...
10 mega teď je tak 100K před wipem :) Toď můj názor...

loglinek

Aktivní člen
Já osobně bych dal vydělávání jen /jobs
Vim že nikdo nebude souhlasit, ale bylo by to nejlepší...
Komplet zrušit prodej věcí v shopu
Zase by to vypadalo jako ten krásnej starej survival :(

loglinek

Aktivní člen
Sry ale kaktus za 5$? Si upad ne?
A btw. Za miner neziskas tolik ale když prodáš cos vytěžil může to být až 20k za hodinu těžení
Ty to asi nějak nechápeš co :D
Tady se řeší že maj lidi na serveru moc peněz protože je kaktus za 30$
Jinak miner ti dá opravdu málo money oproti kaktusům :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Nu takže na x žádostí (i v dotazníku) informuji předběžně, že se v následujících dnech trochu pozmění ceny výkupu. Možná se i zpomalí růst kaktusů, jelikož třeba Survival je za posledních 7 dní totálně zasekaný jenom díky tomu, že rostou kaktusy.

Jinak ekonomiku na těhle serverech nikdy neopravíte, bylo to vždycky... to že byl /warp shop a neměli hráči miliony? Ale měli... možná ne tolik ale v rámci "tehdejší roviny peněz" měli několikanásobně víc než by měli... Survival/Skyblock je u nás tímto slavný a většina hráčů by tam ani nehrála, kdyby se tam bojovalo o prachy. Ano každý podvádí, každý hledá bugy, každý vydělává miliony ale o tom to je, jelikož pak by z toho byla Vanilla -> a na 2 serverech vpravo v lobby vidíte, jak jsou hrané tyto servery bez OP ekonomiky.

Takže uvidím co se dá dělat, ceny v shopu se ale změní 100% jenže nemůžu zase měnit server kvůli milionářů až biliardářům jenom protože je jich hodně. Server musí být také přístupný novým hráčům, takže nemůžu dávat koláč za 90k.. takže to zase berte z druhý strany no... uvidíme :}

Foosh

Aktivní člen
Peníze všech lidí v survivalu před wipem cca 400 mega (za několik let)
Peníze všech lidí v survivalu teď cca 1000 mega (Za necelej rok)
EKONOMIKA ZACHRÁNĚNA :emoji_slight_smile:
no.. nechci ti kazit radost, ale jen my s @annonymous měli před wipem dohromady 400mega... :)

Viděl jsi někdy peníze na survivalu? :emoji_slight_smile: 100 Mega+ atd.
Všichni maj kaktus farmu co jim dává třeba i 3 mega za hodinu a 1 kaktus za 30$ je opravdu moc
Prostě to uplně níčí survival jako takovej :emoji_slight_smile:
Možná se budeš divit že ti tady spamuju facepalm ale píšeš opradu nesmysly. Každý má 100mega+ Cože prosím ? Ty asi hraješ na nějakém jiném servru nebo v jiném vesmíru ._. Jediný kdo má 100mega+ Je leiqi djdogukan Seuss Takže ... Opravdu si rozmysli co píšeš pak to vypadá následovně : Já = 80Mil Fůš = 47mil MarekPopletanec = 40 mil ? Takže ehm nevím ale píšeš opravdu velké blbosti zas každý na kaktus farmu nemá a právě proto hodně lidi nadává na nás co trochu vyděláváme , protože si neví rady sami se sebou

_yyySepii

Antichr†st
No, tak myslím, že tohle nemá cenu dál řešit. Už jenom z toho důvodu, že zde máte v zájmu vyvolávat hádky, tento příspěvek zamykám. Požadavek byl změnit cenu prodeje kaktusů, na což vám bylo odpovězeno, že se změní ceny výkupu + do budoucna by se s tou ekonomikou mělo začít něco dělat.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.