• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Mateo

Člen
Zdravím...
Ted poslední dobou se řeší že na serveru Survival je to čim dál horší.. chci ted požádát všechny kteří mi daj za pravdu určitě se vyjadřete k tomuhle tématu a však tu bude i spousta hráču co budou proti.

Tu náš milovaný MrWakeCZ založil dotazník https://mrwakecz.typeform.com/to/jrnCE6 Což udělal tu nejlepší věc!!!
tu se všichni vyjádřete!
Zde k tématu...
Každý den hraji na serveru CraftMania.. Miluji váš server CraftMania.. a však jak každý říká jde to do sraček ano do sraček.. ja to nemyslim jak každý mě vadí jen pár věcí.. a to ty že dneska vsíchni machři jak maji nejvíce money a jsou ti největí TOP ja se řekne. A co takhle si zavzpominat na starou milovanou CraftManii ? hezkej shop /warp shop ... každej byl rád za iron block kterej mohl prodát ale to se nevrátí... Nejlepší by byo podle mě a dalších spousta hráču kteří to takhle chtěji udělat normalní /warp shop.. kde si je hráčí koupijou to co potřebuji a prodaji ho leda tak v nejaky resce u nejakych hracu a nebo si vydelaji money pomoci /jobs.. tohle prodávání jak je tedka kaktus nebo nether wart atp.. tak je fakt na hovno /omlouvám se za slovník/ Každemu se to líbí že si může koupit co chce diamond blocky atd.. a stavět hezky stavby ale od toho není survival od toho je Creative aby každej na severu měl stavby s nejdražších blocku... abych řekl ja a další co mi to řekli tak ZLATÁ STARÁ CRAFTMANIE KTEROU UŽ NIKDO NEVRÁTÍ ♥

KaktusManCz

Velmi známý člen
Nezáviď jim. Jestli chceš namítnout, že to není závist. Je to závist. Jinak by jsi to neřešil a jel si na survivalu svoje, nikdo ti něříká, že musíš být nejbohatší ze všech.

Mateo

Člen
Nezáviď jim. Jestli chceš namítnout, že to není závist. Je to závist. Jinak by jsi to neřešil a jel si na survivalu svoje, nikdo ti něříká, že musíš být nejbohatší ze všech.
Ty si ten typ kterej na CraftManii chvíli a nezažil si starou CraftManii já nikomu nezávidím ja mam kamarády kteří by mi vždycky dali money kdybyhc potřeboval ale ja nepotřebuji. Tohle není survival ale na pul aji creative.

Mateo

Člen
Zažil jsem jí, ale neřeším podobné blbosti.
Hlavně že jsi KaktusManCz ty jsi ten pravej zavíslák na tech kaktusech ;) ty by si neměnil nic jen skrz to že takhle maš moc money a vydělat si pečlivě neumiš jen naafkovat si u farmy jako spousta hráču na survival kteří maji zapnutý učet přes noc a potom jen vše prodaj za několik milionu.

Mateo

Člen
Když jen vidím ty hráče jak pišou někdo kdo mi pujčí money ? někdo kdo mi da povolko do kaktusky ? někdo kdo ma xp lahvičky ? aha jo tohle by vám šlo ale podstivě vše si vydělat to ne :) kidi 12. let

KaktusManCz

Velmi známý člen
Hlavně že jsi KaktusManCz ty jsi ten pravej zavíslák na tech kaktusech :emoji_wink: ty by si neměnil nic jen skrz to že takhle maš moc money a vydělat si pečlivě neumiš jen naafkovat si u farmy jako spousta hráču na survival kteří maji zapnutý učet přes noc a potom jen vše prodaj za několik milionu.
Nemám moc money a ani nemám gigantic kaktus farmu. Jméno KaktusManCz jsem měl už dávno.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Tohle je moje poslední odpověď na tvojí otázku..

Nevím jak dlouho hraješ na craftmanii a jak často ale podle tvé aktivity na nicku KaktusManCz nemaš podle čeho soudit.
pa :emoji_kissing_heart:
Myslel jsi aktivity na forku, to je rozdíl ;)

Foosh

Aktivní člen
Zdravím...
Ted poslední dobou se řeší že na serveru Survival je to čim dál horší.. chci ted požádát všechny kteří mi daj za pravdu určitě se vyjadřete k tomuhle tématu a však tu bude i spousta hráču co budou proti.

Tu náš milovaný MrWakeCZ založil dotazník https://mrwakecz.typeform.com/to/jrnCE6 Což udělal tu nejlepší věc!!!
tu se všichni vyjádřete!
Zde k tématu...
Každý den hraji na serveru CraftMania.. Miluji váš server CraftMania.. a však jak každý říká jde to do sraček ano do sraček.. ja to nemyslim jak každý mě vadí jen pár věcí.. a to ty že dneska vsíchni machři jak maji nejvíce money a jsou ti největí TOP ja se řekne. A co takhle si zavzpominat na starou milovanou CraftManii ? hezkej shop /warp shop ... každej byl rád za iron block kterej mohl prodát ale to se nevrátí... Nejlepší by byo podle mě a dalších spousta hráču kteří to takhle chtěji udělat normalní /warp shop.. kde si je hráčí koupijou to co potřebuji a prodaji ho leda tak v nejaky resce u nejakych hracu a nebo si vydelaji money pomoci /jobs.. tohle prodávání jak je tedka kaktus nebo nether wart atp.. tak je fakt na hovno /omlouvám se za slovník/ Každemu se to líbí že si může koupit co chce diamond blocky atd.. a stavět hezky stavby ale od toho není survival od toho je Creative aby každej na severu měl stavby s nejdražších blocku... abych řekl ja a další co mi to řekli tak ZLATÁ STARÁ CRAFTMANIE KTEROU UŽ NIKDO NEVRÁTÍ ♥
Zase na druhou stranu mi řekni co jiného chceš na survu dělat když né vydělávat money a stavět stvby...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.