Nemáš kamarády nebo co ? :emoji_joy:Čus, hledáme herce do našich dalších projektů. Více info do SZ. Tak pište!!
Ne že není šikovný. Ale nikdo tu neni :dNemáš kamarády nebo co ? :emoji_joy:
Nebo alespoň jeden z tvých kamarádů není šikovný? :emoji_nerd:
Tak si dej oraz. Nemusíš hned hledat prostředníkyNe že není šikovný. Ale nikdo tu neni :d
To je myslím bot DDDDMyslíš že si můžu dát voraz ?
View attachment 37654
Neni koukal jsem na ten kanál a má 10K subsTo je myslím bot :emoji_smileyDDD
Nekaž mu radost. :emoji_upside_down:To je myslím bot :emoji_smileyDDD
PardonNekaž mu radost. :emoji_upside_down:
Sám se koukni, je to pod videem Minecraft sketch | Herobrinovo tajemstvíNekaž mu radost. :emoji_upside_down:
Řekni mi, jaká je pravděpodobnost, že nějakej random týpek ze Švédska (který dělá dubstep) s necelými 11k sub. bude mít zájem o to stát se "youtube friends" s týpkem z Česka, který točí MC a má 14sub. :emoji_smirk:Sám se koukni, je to pod videem Minecraft sketch | Herobrinovo tajemství
Nevím, ale když jsem se koukal na ten kanál tak fakt má 10K subs, tak nevím. Asi jsem paranoidní.Řekni mi, jaká je pravděpodobnost, že nějakej random týpek ze Švédska (který dělá dubstep) s necelými 11k sub. bude mít zájem o to stát se "youtube friends" s týpkem z Česka, který točí MC a má 14sub. :emoji_smirk:
:ddd Žebroto padej, nic :ddddKolik za to bude ? :emoji_money_mouth: :emoji_thinking: :emoji_joy:
>>>Kolik budeš platit na hodinu ?
:ddd Žebroto padej, nic :dddd