• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Díval jsem se už předtím na vaší stránku, viděl jsem ten stejný screen blocku, co jste tam dávali v jednom videu. Jestli-že to není pravda, tak se omlouvám. Jen nevím proč si musíte nahrabovat reklamu na portálu. Začali jste s nějakým projektem, a měli byste to udělat ručně tak, abyste si lidi sehnali jinak.
Žádné video tam nemáme, takže to pravda nebude....

Děláme to ručně, min. 4 příspěvky denně a propagujeme je ve skupinách... ale proč bychom o tom lidem nedali vědět i zde? Třeba chtějí znát novinky a nesledují skupiny...

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Kde jsem napsal že jsi dával nějaký video? Ale youtubeři natáčejí tyhle informace, a ty screeny z blocků jsou stejný jak na vaší stránce..

Však, jsou od vývojářů, že by? :D Dáváme tam odkazy na zdroje, kde to vývojáři uveřejní např. na twitter... z kama myslíte, že to mají oni. My ale informujeme o všem, česky, na stránce, se zdrojem, s hlasováním, s popisem...

Však, jsou od vývojářů, že by? :emoji_smiley: Dáváme tam odkazy na zdroje, kde to vývojáři uveřejní např. na twitter... z kama myslíte, že to mají oni. My ale informujeme o všem, česky, na stránce, se zdrojem, s hlasováním, s popisem...
Ukončete tato nekonečná muka!!!! PROSÍM
Nikam to nevede jen se jak decka hadate

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.