• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Myslíte že mi ukradli prístupové údaje od účtu?

• Ano

Votes: 11 84.6%
  • Nie

Votes: 2 15.4%

• Total voters
    13
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Pekný večer.
Dnes som sa prihlásil na sever po veľmi, veľmi dlhej dobe.
Na CM servery som sa nebojavil jeden celý rok. Tento rok som minecraft nemal ani v počítači. Nainštaloval som si ho dnes, s tým že si opäť zahrám.

Možno ste postrehli že dnes som písal príspevok, v ktorom mi hlavný admin odpovedal, že prebehol Wipe.

Po prihlásení do svojho účtu na Survival (ktorý som hral predtým), som tam ale našiel brnenia, plný invetár, money, 2 resky a nejakých ľudí vo friendliste.

Mám originálku kúpenu pred 2 ma rokmi. Účet na CM mám tiež 2 roky a nehral som tu rok. Je možné že sa niekto dostal na môj účet a hral na ňom?

Ďakuem všetkým z odpovede.

Dykol

Odpadlík
Pekný večer.
Dnes som sa prihlásil na sever po veľmi, veľmi dlhej dobe.
Na CM servery som sa nebojavil jeden celý rok. Tento rok som minecraft nemal ani v počítači. Nainštaloval som si ho dnes, s tým že si opäť zahrám.

Možno ste postrehli že dnes som písal príspevok, v ktorom mi hlavný admin odpovedal, že prebehol Wipe.

Po prihlásení do svojho účtu na Survival (ktorý som hral predtým), som tam ale našiel brnenia, plný invetár, money, 2 resky a nejakých ľudí vo friendliste.

Mám originálku kúpenu pred 2 ma rokmi. Účet na CM mám tiež 2 roky a nehral som tu rok. Je možné že sa niekto dostal na môj účet a hral na ňom?

Ďakuem všetkým z odpovede.
Pokud jsi se již přihlásil na CM, tak není možné, aby se na tebe warez připojil.

Čiste technicky.

Nieje možné, aby som na účte mal veci, ak som ho tento rok nehral nie?

Viete zistiť ako často bol tento úceť prihlásený a kedy naposledy?? (okrem 3. a 4. augusta(srpen) 2017)

Dykol

Odpadlík
Čiste technicky.

Nieje možné, aby som na účte mal veci, ak som ho tento rok nehral nie?

Viete zistiť ako často bol tento úceť prihlásený a kedy naposledy?? (okrem 3. a 4. augusta(srpen) 2017)
No ty věci jsou jistě zvláštní :D Já to nijak zjistit nemohu, možná @MrWakeCZ ano.

Ok, zatiaľ Ti ďakujem za Tvoj čas. Počkám, čo mi na to povie Wake. Je to pre mňa dôležité. V tom prípade budem musieť obmeniť heslá na mojích účtoch.

loglinek

Aktivní člen
Ok, zatiaľ Ti ďakujem za Tvoj čas. Počkám, čo mi na to povie Wake. Je to pre mňa dôležité. V tom prípade budem musieť obmeniť heslá na mojích účtoch.
Možná jsem zhulenej nebo si pletu jména, ale hrál jsi na survivalu hodně :emoji_smiley:
Dělal jsi xp farmu atd. mám tě i ve Fr. listu... Mluvil jsi Česky a jsem totálně zmatenej XD
Měl jsi mega IGF... Asi ti teda někdo ukradl učet a hrál na tom učtě no :emoji_astonished:
Nebo nás tady všechny trollíš :emoji_smiley:
Mám i tvoje hlavy :D

Btw. Tohle je to o čem jsem mluvil . Největší zlo když se potkají nicky typu : annonymous AnonymouseR ann0nymous popřípadě annonym0us. Takže prosím nesplést si mně s ostatními Annonymy

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
nejaký warez hral za tvoj nick a potom si sa prihlásil ty. (alebo tiež bol nejaký authme reset, pretože mne osobne si išlo dať nick (register) na nicky s loginom)

Fajn, čiže ak tomu rozumiem správne.

Po tom čo bol na servery Wipe, sa zmazali všetky acc. Teda nejaký warez sa registroval na môj účet a hral za moju postavu a keď som sa teraz prihlásil na svoj origo účet, všetko čo mi tam ten warez spravil dalo mne?

Btw týmto sa ospravedlňujem členom za prípadné negatívne skúsenosti z môjho účtu, nakoľko nehral som ho ja a warez čo si registroval moje meno, zrejme nerátal s tým, že sa sem raz vrátim.

loglinek a peliik ďakujem obom za obzrejmenie situácie a tiež za priloženie dokazujúceho screenshotu

annonymous, dúfam že Ti spomínaný warez z môjho účtu nehanil tvoje meno, ak sa to teda stalo verejne sa ospravedlňujem Tebe, i ostatným ktorým vznikla morálna újma.

Nicky annonymous a AnonymouseR sú si síce podobné, ale predsa rozdielne. Tak ako sme sa rešpektovali pred 2ma rokmi, keď som na CM hrával, verím že sa budeme rešpektovať i dnes.

Pokiaľ by ma mohol nejaký admin uistiť v tom, že mi nikto neodcudzil mojang heslo, bol by som mu veľmi vďačný.

Ďakujem za vaše príspevky.

Okéy , přiznávám že moje reakce jak ve hře tak tady na fóru byly mírně přehnané. Takže doufám že spolu budeme vycházet v pohodě bez dalších zbytečných konfliktů. :D

_yyySepii

Antichr†st
Ahoj, sice si nepamatuju tvůj nick přesně, jelikož denně vídám dost hráčů. Ale pokud jsi měl nějaké věci, tak si myslím, že za tebe někdo hral. Uvedl jsi, že jsi nehrál přes rok. V lednu byl wipe, tudíž se vylučuje možnost, že by jsi měl věci z tvého původního hraní. Tím na řadu příchází již zmíněná teorie o tom, že někdo využíval tvé jméno, a poté, co jsi se připojil, tě to auto-loginnulo. No, tahle teorie je dost možná. Pokud jsou tvé tvrzení pravdivé, tak zde není jiná možnost. :emoji_smiley:

Osobně si nemyslím, že tvůj mojang account nebyl odcizen..spíše bych se přikláněl o tebou již zmíněné teorie. Protože mojang má v tomto směru pojištění. A to takové, že v případě pokusu o přihlášení se na účet z jiného zařízení, se heslo změní, nebo odešle mail na tebou uvedený email při registraci, kde o tom budou vypsané informace.

Pokud máš starost ohledně tvého mojang accountu, můžeš si heslo změnit zde: http://account.mojang.com/password.

Pokud by se i přes tvůj "auto-login" někdo nadále připojoval na server, mohli bychom to začít řešit jinými způsoby. Prozatím nevidím žádný důvod to extrémně hrotit, jelikož věci máš..a od té doby se nikdo za tvůj účet, bez tvého vědomí, na server nepřipojil.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.