• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Mrazour

Nový člen
Dobrý den rád by jsem se zeptal na seed pro vanilla server, protože by jsem si rád něco vyzkoušel postavit v single-creative na souřadnicích a poté si to postavět i ve vanille. Předem děkuji za odpověď.

_yyySepii

Antichr†st
Ahoj, co tak vím, seedy se nevydávají (hlavně na Vanille), jelikož se díky tomu dá dohledat dost věcí (jak biomu, tak i vesnic, atp.), což by mohlo některé hráče zvýhodnit oproti ostatním. :emoji_nerd:

Mrazour

Nový člen
Ahoj, co tak vím, seedy se nevydávají (hlavně na Vanille), jelikož se díky tomu dá dohledat dost věcí (jak biomu, tak i vesnic, atp.), což by mohlo některé hráče zvýhodnit oproti ostatním. :emoji_nerd:
aha a to i když už jsem ubydlený jo ?

_yyySepii

Antichr†st
aha a to i když už jsem ubydlený jo ?
Nějak moc jsem nepochopil, co jsi touto větou měl přesně na mysli.
Tak ti to tedy vysvětlím znovu a "přesněji".. Seed světu se nevydává, kord na Vanille, proč? Protože to dokáže dost hráčů zvýhodnit. Vem si v potaz takový případ, že se například někdo dostane k danému seedu, vytvoří si v singleplayeru svět a prohledá ho s gm1. Ptáš se, jak by to mohlo dane hráče zvýhodnit? Jednoduše, v singleplayeru máš přístup k gm1, tudíž si můžeš dohledat různé biomy, chestlooty (to zahrnuje hlavně ty dungeony se spawnerama, Nether Fortress, Stronghold, End City a Woodland Mansion). Navíc, v singleplayeru nejsi nijak omezen pravidly, tudíž si tam můžeš zapnout cheaty, dohledat zapomocí nich potřebné "lokace" a díky souřadnícím se poté dostat k daným lokacím na samotném serverů.
Snad jsem ti to vysvětlil dost jasně.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.