GabrielleRocks
Člen
AHOJ! Já jsem velký zastánce medievalu, takže mě se ten dům opravdu líbí. :emoji_blush:
Kdo hledá ten najde...Ahoj... zde mám další můj výtvor... Trvalo mi to asi týden.. furt jsem to musel ničit a znova stavět, protože furt mi to nevycházelo
Klidně si to vyhledávejte na internetu jestli to tam není, ale v životě to nenajdete :emoji_wink:
![]()
ako stavba je to celkom slušné, avšak vadí mi to krivé "lanovie" (pretože drevený plot má od lana pekne daleko) a krivá prova. diel (alebo teda tyrkysových clay blockov) je tam na môj vkus priveľa a ničí to vzhľad bokov... nu, mohlo by to byť aj lepšie. nevravím že by som vedela postaviť lepšiu (teda, ešte som to neskúšala), ale žiadal si si kritiku.Ahoj... zde mám další můj výtvor... Trvalo mi to asi týden.. furt jsem to musel ničit a znova stavět, protože furt mi to nevycházelo
Klidně si to vyhledávejte na internetu jestli to tam není, ale v životě to nenajdete :emoji_wink:
![]()
Ahoj.. mohu se zeptat, kde si zjistil, že je to stáhnuté a okopírované? Co s tím domem? Je to na cr2 tak jak to mohlo být stáhnuté?Máš tam neco skopírovaný a neco z editovaný a co pak je ten dum ?
Screen http://prntscr.com/g4gdcc
Hele... mne se to moc nelíbi je to stáhnuté a trošku upravené... Minecraft Schematic :wink:
Ze by schematicy z netu?Ahoj.. mohu se zeptat, kde si zjistil, že je to stáhnuté a okopírované? Co s tím domem? Je to na cr2 tak jak to mohlo být stáhnuté?
To mně se zas k tomu víc hodí to oakVidím, že staviame podobným štýlom. Akurát neviem mne sa to obyčajné Oak Drevo k medieval štýlu moc nehodí. Skús nabudúce bud Spruce drevo alebo to tmavšie (neviem ako sa volá už) čo vyrastie zo 4saplingom. A zo snehom to ladí vynikajúce.
Niesom moc dobrý v tom stavaní ale baví ma vyhrať sa z detailamy (viz moje téma Klik ktoré asi znovu rozbehnem) ale ako som písal asi by som uprednostnil tmavšie drevo. A z Mercy si nič nerob. Klasické strechy zo schodov k medievalu proste nepasujú :emoji_smiley:
To anoTo mně se zas k tomu víc hodí to oak :emoji_smiley: (Každej má svůj názor)
Nemyslíš exterier?Jinak ten dům se mi líbí, použití claye, vystouplých trámů apod.. Ale jak psal Mercy, tak interiér tvoří velkou část.
Ten kopeček se mi naopak nelíbí stylem, jakým je to postavené, obilí je jenom u vody, dal bych ho i jinam a přijde mi, že si spojil všechny ty WE tutoriály dohromady a vzniklo tohle.. (sri, ale limit 5 minut pro upravení powah) xddd
Špatně čtu, sriTo ano :emoji_slight_smile: Každý ma iný štýl stavieb :emoji_slight_smile: Ja zas uprednostnujem Dark Oak, spruce a sneh :emoji_slight_smile: Oak mi príde moc bledé.
Nemyslíš exterier? :emoji_smiley: