• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Tolkyyy

Wdolkyyy
Čau,Ahoj,Nazdar
Pomatuje si někdo mojí starou "sérii"?(ehm dva díly vyšli D: )
•••••••••••••••••♪•••♪••••♪••••♪••••
Pokud budete chtít další "Supr Čupr věty" nezapomeňte dát nějaké to Kladné hodnocení
Ano musím škemrat protože dnešní doba :emoji_smiley:
♣♠♣♠♣♠♣♠♣♠♣

1) Neumím skákat jsem naprostá noobka (hráč po prvních 2 hrách ztratí naději )
2) Nejsem rašer jen vždy blbě skočím a mám štěstí že přežiju a vždy tu mapu vyhraji (hráč je rašer chce všem zkazit zážitek ze hry tak si vezme kit který mu neubere moc srdíček)
3) Jsem rašer na nestydím se za to!!!! (chce mít nejlepší score aby si mohl pohladit ego)
4) Jseš kit když používáš kity !!!! (Hráč závidí Kity protože je chudý :emoji_sob:( )
5) Ku*va , Do pí*či , Zmrde !!!!! (Hráč nemá nervy na hru a tak nadává ve hře)
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
Doufám že se vám příspěvek aspoň trochu líbil.
Pokud jste se v nějaké větě našli napište jaký typ jste.
Přeju krásný zbytek dne :emoji_smiley:

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Něco podobného dělal jinej hráč :emoji_thinking: kdo to mohl být :emoji_blush:

Gangyy_

Josef Vejs
Myslím, že asi nejsem jediný komu se to moc nelíbí.. Nemá to v sobě takovou tu originalitu, kterou ve videu můžeš většinou udělat. Nevim jak hráče může bavit číst něco co ani není moc hezky spracované. Takovéto typy tohodle tématu by měli být spíše ve videu a né napsané slova..
Btw: když uděláš video a dáš to sem na forum, máš z toho víc pozitivního hodnocení :emoji_penguin: ale pššt :emoji_evergreen_tree:

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Mně tu nesedí to, že to je gramaticky správně. :D Většinou oni píšou totální blbosti, který se nedají ani přečíst. :emoji_smiley:

Tolkyyy

Wdolkyyy
Mně tu nesedí to, že to je gramaticky správně. :emoji_smiley: Většinou oni píšou totální blbosti, který se nedají ani přečíst. :emoji_smiley:
Tak samozřejmě nebudu psát gram. Špatně aby, mu tady psali že neumím gramatiku :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.