• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Mám v tomto tématu pokračovat?

• Ano

Votes: 13 92.9%
  • Ne

Votes: 1 7.1%

• Total voters
    14
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj, vítám všechny co klikli na toto téma. Většina hráčů na CraftManii stáví úžasné věci, a chtějí se o ně podělit s ostatními. Ovšem výplody chatu jako "mám nejlepší dům na serveru tpa!" jsou pro mě trochu zbytečné. Svoje doufám kreativní výtvory, budu přidávat sem. To je důvod proč jsem se rozhodla založit toto téma.

V následujících dnech sem budu přidávat mnou postavené pixel-arty. ⬛⬛⬛
Stavím podle korálkových výtvorů a různých grid-návodů. Obvykle sbírám inspiraci ze stránky Pinterest ,
nebo klasicky z Google obrázků. Nevýhoda je, že na Googlu je toho žalostně míň.
Postavit takový pixel art pár hodin zabere, proto se budu snažit přidávat jeden, jednou za 1-2 dny.

Budu ráda za každé jednotlivé hodnocení a za vaše výtvory v komentářích, přeji hezký zbytek vašeho dne!​

Přílohy

RainyJohnn

                          
Máš to moc krásné, rozhodně pokračuj.

Opět zdravím všechy zájemce o mé pixel-arty. :emoji_blush::emoji_grinning: Všem vám děkuju za pozitivní hlasy a reakce!
Přidávám zde další z mých výtvorů, každý obrázek má v pravém dolním rohu datum, kdy ho dostavím. Přidávat ho mohu ale být kdykoliv jindy.:emoji_nerd:přeju hezké dopoledne! :emoji_shamrock::emoji_four_leaf_clover:​

Přílohy

RainyJohnn

                          
=O Dáváš si s tím velkou práci. Takový pixel Art jsem ještě nikdy neviděl. ;) :)

Za mě dost pěkné! :emoji_stuck_out_tongue: Takový (pořádný) pixel-art jsem už dlouho neviděl.. Většina pozemků s pixel-arty na creativu jsou jen nějaké přesně okopírované stavby z google pictures takže cením že je tu aspoň někdo kdo si v tom dokáže najít svůj směr :emoji_hugging:

MercyCZ

Living meme
Hm, já jsem celkem fanda Pixel artů a sám jsem jich pár postavil... Ale jak zde už padlo:
Pixel-arty na creativu jsou jen nějaké přesně okopírované stavby z google pictures
(To přesně dělám)

Každopádně se mi tvoje tvorba moc líbí :)

Všem vám moc děkuju za vaše ohlasy a omlouvám se za mou neaktivitu. Měli jsme v našem městě velkou větrnou bouři, která přetrhala pár elektrických drátů. Dnes už jsem ale tu a mám v plánu další pixel art! Maličko větší, přeju dobrou noc! :emoji_blush::emoji_hugging:

_FizzyGamer

Aktivní člen
Všem vám moc děkuju za vaše ohlasy a omlouvám se za mou neaktivitu. Měli jsme v našem městě velkou větrnou bouři, která přetrhala pár elektrických drátů. Dnes už jsem ale tu a mám v plánu další pixel art! Maličko větší, přeju dobrou noc! :emoji_blush::emoji_hugging:
No u nás taky byla bouře a vedle baráku nám spadl strom ale nic se nestalo (naštěstí).
Den na 2 věci

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.