• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MercyCZ

Living meme
Po delší odmlce (protože jsem líný a měl jsem blok na vymýšlení otázek) jsem konečně udělal dlouho slibovaný rozhovor... Tentokrát s helperem jménem Liturkey (aka Krocan nebo Liturkit).

Ahojda Krocánku... Díky že jsi mě konečně dokopal to s tebou sepsat. Nerad to zdržuju a tak přejdeme k první otázce: Jak tě napadl tvůj nick?

Můj nick... Hale, po pravdě... Žádný velký příběh to nemá... Jednoduše... Jako Warez jsem měl několik nicků a jako poslední byl bcturkey... Poté jsem však dostal možnost koupit si originálku... Tak jsme přemýšlel nad nickem a napadlo mě právě Liturkey... To díky minulému nicku... Zprvu jsem se však jmenoval LiturkeyCZ, ale jméno "Liturkey" je samo o sobě dost originální, tak jsem odstranil po roce i tu koncovku :)
Z toho nicku pak vznikl Krocan, krocánek a další úžasný přezdívky... :D

Aha, takže jako další člen AT, jsi prostě vyšel ze svého warez nicku... Zajímavé :D
Nuže, pokračujeme: Na jakou otázku by jsi nechtěl odpovídat?
(zaslal Zip)

Pozdravuju Zipa... :D V podstatě mi je to jedno, ale moc bych nechtěl odpovídat na otázky kolem osobního života... :D Samozřejmě ti na ně odpovím, pokud to nebude tak hrozné... Celkově nemám ještě rád takové ty klasické otázky jako "co rád piješ?" atd... :D To už ale znáš.

Další otázka (a nepsal jí žádnej admin): Máš rád Kebab?

Em... :D Tady prozradím jedno tajemství... Sice jako Turek kebaby Dykolovi dělám, jenže jsem ho nikdy v životě neměl... :DDDD
Ale jo, mám ho rád xD

Mám tady celkem starou otázku...: Jak se stavíš k tomu, že je opět zavedeno vedení?

Wow... Zajímavá otázka... :D Vím, že Wejk kolikrát říkal, že se už zavádět nebude, tím mě trošku naštval... :D Jinak k samotnému vedení... Sepii mi nevadí, pokud se nám nebude blbě šahat na práci :D Sice jeho nástup byl dost rychlej, ale jo... Přeju mu to :D
Víme jak to dopadlo s Flafym (Který je teď builder... em em :D)... Takže pokud neudělá stejnou chybu, je mi to jedno :D Zatím se ukázalo, že nás vedení nijak neovlivňuje... Teda takhle řečeno... Přímo neovlivňuje :D

Ok, další: Jak jsi vlastně dlouho v AT ? (bonus: jak dlouho hraješ na CM ? )

Hehe... :D V podstatě na CM jsem tak dlouho, jak dlouho jsem v AT :D V AT jsem tak přibližně od března/dubna... Hrál jsem snad jenom hodinu na serveru, ale i tak jsem v AT :D (Díky Waka :D)

Když nemáš žádnou praxi na CM jak ses tedy do AT dostal? (bonus: jak ses obecně dostal k CM?)

Oboje to výjde na stejno... :D Nebudu ti to tady rozepsiovat do detailů, aby mě ta osoba už po druhé nezabila :D Jednoduše... Soony skončil na CM a přišel ke mě na server... Začali jsme se bavit... Přišla potom jedna holka a ta to celé pokazila... :D Na CM jsem vlastně jen díky Soonymu, takže mu moc děkuju a on to ví :smile: Bez něho bych ani nevěděl, že CraftMania existuje... To co se stalo mi překopalo od základů názor a vztahy :D Jsem neskutečně rád, že jsem na CM... Jelikož se tím nabalil i Indian (ano, jsem recenzent na Indianovi :D) a celé mě to změnilo... :D Našel jsem si spoustu kamarádů a nejen kamarádů... :D Taky něco víc, ale to tady nebudeme řešit :D

Pověz nám nějákou historku (funny, sad, jak chceš) ohledně MC (myšleno na CM)

Hm... Celkově bych bral jako největší historku to, co se stalo mezi mnou a Soonym... :D Ale když nebudu řešit zrovna tohle, tak asi to, že jsme spolu s mým nejlepším kámošem (@michal12sk) měli už celkem 5 serverů a vlastně jsem se díky MC naučil spoustu věcí... Vývoj webů, pluginů a všeho kolem toho :D Teď už jsme kamarádi asi tak přes 4 roky a pořád si spolu voláme :D Taky mě chtěl málem zabít, když jsme přešel z mého serveru na CraftManii... :D
Takže ta historka je asi on... :D Vše co jsme objevili... (Třeba jak crashnout jeden nejmenovaný server, spoustu exploitů) :D V podstatě jsme taková parta hrabalů, co se hrabe tam, kam nemá :D Taky si pamatuju, jak dostal ban na GT od Dakada (bývalý vývojář) s důvodem "Nehrabej se tam, kam nemáš" :'D

Jaký máš názor na to, jak to tu vede wake?

Wejka celkem uctívám jako osobu... :DDDD Možná to vyzní divně, ale dělá pro tenhle server vše co může :D Občas jsou nějaké menší zmatky v AT, ale server celkově vede dost dobře... :D Jediné co mi vadí, je rychlost vyvíjení miniher a někdy až příliš radikální řešení :D Jinak je Wejk super osoba a povídám si s ním dodnes i mimo CM :D Z majitelů velkých serverů mi přijde jako nejlepší... Berme to, koho má za majitele GT... Montyho... :D (Vůbec ho tady nechválím, abych dostal Admina :DDDD) jk

hej, to je moje práce, žebrat a lézt do zadku wakovi, abych dostal admina, co zkoušíš jako
Jaký máš vztah k zvířatům, pokud máš, tak jaké je tvoje oblíbené? A kdyby jsi si mohl vybrat mezi zvířaty a lidmi, co by sis vybral?

Nikdy jsem neměl zvíře, kromě papouška :D Takže zatím je nejoblíbenější ptactvo... (Bez dvojsmyslů :D) Každopádně jsem také přemýšlel nad kočkou... Mezi člověkem a zvířetem? Člověka... Možná to je jen kvůli tomu, že jsem neměl jiné zvíře, než papouška, ale s člověkem si víc popovídáš a máš více možností... Ale tady začíná patová situace... Tohle může vyznít dost morbidně... Ale představ si, že si máš vybrat mezi tím, jestli zabiješ random člověka/nemocného známého, nebo třeba psa... Koho by jsi ty zabil? Tady nikdy člověk neví... Já bych si třeba vybral, že bych radši zabil člověka... Pokud by byl vážně nemocný a třeba by se i takhle týral, tak ho radši zabiju, než živé zvíře... Co když máš zabít nemocného psa? Zabiješ jeho, nebo člověka? Tenhle názor je dost složitej a nemůžu to nějak přesně určit... Ale lidé se někdy můžou chovat na úrovni zvířete... Takže tak... :DDD

hm, nu, takže nakonec jedna od kluků z Indianu
Lukáši, ví doma, že jsi gay?

Killera zabiju... :D Ne nevědí, protože Gay nejsem :DDDD To se vztahuje k té otázce, jak jsem se dostal na CM, ale zatím to neřešme ;) Prostě gay nejsem... Probohaaa :D

Chceš něco vzkázat lidu craftmanie?

Heh :D Jednu věc... Jsem rád, že jsem vás všechny poznal a pokud se něco pokazí, pořád byla tohle jedna z mých největších životních zkušeností do dneška :smile: Dále u nás hrajte, přitahujte k nám své kamarády a nebojte se hrabat, tam kam nemáte :D Najdete tím tajemství, které ostatní servery skrývají ;) :DDDDD Pokud máte další otázky, šup s nima přímo dolů do komentářů, na každou rád odpovím :D
Gosh, to bylo deep :D

A na úplný konec, nominuj jednoho člena AT do hlasování o dalším rozhovoru.

Jelikož už Ami byla, tak si asi zvolím Zipa :D :)

A to bylo všechno z rozhovoru :Đ Tenhle byl o něco kratší, ale to je tím, že jsem moc časově vytížený...

Příště tedy @Ropacint (pokud bude chtít)

Chlachta

Queen of awkward moments
Lukáši, ví doma, že jsi gay?|| To se vztahuje k té otázce, jak jsem se dostal na CM

docela by mě zajímala historie.. :D:D

Delfik

Člen
Pěknej rozhovor. :emoji_slight_smile:

Kdybych ale mohl něco navrhnout, co třeba udělat nějakou diskuzi, mezi členem týmu a hráčem, nebo mezi hráčem a jiným hráčem. (Ohledně problémů serveru a různých dalších pikantností) ?

Takovej tématický a zároveň debatní dvoj-rozhovor. :D

Liturkey

Vývojář
Pěknej rozhovor. :emoji_slight_smile:

Kdybych ale mohl něco navrhnout, co třeba udělat nějakou diskuzi, mezi členem týmu a hráčem, nebo mezi hráčem a jiným hráčem. (Ohledně problémů serveru a různých dalších pikantností) ?

Takovej tématický a zároveň debatní dvoj-rozhovor. :emoji_smiley:
Jak jsem říkal... Pokud se chceš na něco ptát, napiš to přímo sem :D Ještě už bylo pár rozhovorů, tak to můžeš psát tam :D Ale chápu tvojí myšlenku :D

Delfik

Člen
Jak jsem říkal... Pokud se chceš na něco ptát, napiš to přímo sem :emoji_smiley: Ještě už bylo pár rozhovorů, tak to můžeš psát tam :emoji_smiley: Ale chápu tvojí myšlenku :emoji_smiley:
Jo, tady označím dva (myšlenkově) odlišný lidi a napíšu tu, jaký mají názor na tohle a na tohle... :emoji_smiley:

MercyCZ

Living meme
no, není to to, co jsi psal, ale mám v plánu udělat rozhovor i s lidmi mimo AT :D a tam budou úplně jiný otázky :D

MercyCZ

Living meme
Každopadně i na ty hovory s hráči se teším.
Mno, jelikož jsem to už naznačil, tak to řeknu rovnou; rozhovor s hráči bude vedený trochu... Jinak. Mám v plánu kus z toho, co řekl delfik a kus od sebe... Zatím to ale vidím na moc práce a kvůli tomu to musím odložit na dobu neurčitou... Ale plánuju něco většího po dalším rozhovoru :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.