• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zdravím, jsem oficiální vlastník stránky Novinky v Minecraftu, kde píšeme každý den novinky z různých edic (zatím pouze z Java a Bedrock, ale bude jich více). Rozhodli jsme se o tom, psát každé novinky i sem. Snad Vás to zaujme :D . Stránka funguje zadarmo a různě se zlepšuje, v budoucnu chceme psát o více a více edicích. Také hledáme pár lidí na výpomoc a plánujeme mnohé další projekty.

PS: Nepište, že se novinky dají najít jinde, dáváme zdroje, takže nemusíte nikde hledat a stačí číst tu stránku :D .

Stránka: https://www.facebook.com/NovinkyvMC -> Doporučujeme dát like na stránku (aby se Vám příspěky zobrazovaly na timeline) + sledovat fotogalerii a její alba, která průběžně aktualizujeme.

Co si myslíte o dosavadních novinkách, které jsme zveřejnili? Diskutujte zde!

PS: Žádné hádky prosím :D .

Zdravím, jsem oficiální vlastník stránky Novinky v Minecraftu, kde píšeme každý den novinky z různých edic (zatím pouze z Java a Bedrock, ale bude jich více). Rozhodli jsme se o tom, psát každé novinky i sem. Snad Vás to zaujme :emoji_smiley: . Stránka funguje zadarmo a různě se zlepšuje, v budoucnu chceme psát o více a více edicích. Také hledáme pár lidí na výpomoc a plánujeme mnohé další projekty.

PS: Nepište, že se novinky dají najít jinde, dáváme zdroje, takže nemusíte nikde hledat a stačí číst tu stránku :emoji_smiley: .

Stránka: https://www.facebook.com/NovinkyvMC -> Doporučujeme dát like na stránku (aby se Vám příspěky zobrazovaly na timeline) + sledovat fotogalerii a její alba, která průběžně aktualizujeme.
Vic nez java a bedrok(vse ostatni) nebude xD ses kvalitni jak novinky. Cz

Zapomel si tu nejdůležitější a tvone stranka je totall rubbish
Tak mi uveďte, copak jsem zapomněl.... navíc, novinky zpracováváme postupně, takže pokud tam něco chybí, jednou se to tam objeví. Nejde říct, že jsme na něco zapomněli. Dále, proč by měla být rubbish. Dost lidí to zajímá a grafické zpracování také není nejhorší.

Vic nez java a bedrok(vse ostatni) nebude xD ses kvalitni jak novinky. Cz
Tuto větu moc nechápu.... Nevím, proč by to nemělo být. Plánujeme více věcí jak tyto 2. Ten konec věty už nechápu teda vůbec.

Tak mi uveďte, copak jsem zapomněl.... navíc, novinky zpracováváme postupně, takže pokud tam něco chybí, jednou se to tam objeví. Nejde říct, že jsme na něco zapomněli. Dále, proč by měla být rubbish. Dost lidí to zajímá a grafické zpracování také není nejhorší.

Tuto větu moc nechápu.... Nevím, proč by to nemělo být. Plánujeme více věcí jak tyto 2. Ten konec věty už nechápu teda vůbec.
Až budeš mit nejakou profilovku a neco lepšího než trapnej fb tak si napiš na novinky,cz třeba te vezmou jako dalšího redaktora xD

Liturkey

Vývojář
Haha. Dost vtipné. Ty reakce si můžete strčit pod rukáv :) Stránka je užitečná pro ty, co se moc nevyznají v té směsici všech novinek od anglických autorů. Nejlepší zdroj se samozřejmě Twitter vývojářů. Toto je skvělý způsob, jak je předat české komunitě :) Za mě hodnotím "Užitečné" a @Typek s mecom... Jiné edice než Java a Bedrock v podstatě nejsou. Když neberu ty edice hodně vedle...
  • Java edice - Tam, kde hrajete na CraftManii, klasickej MC
  • Bedrock engine - PS4, Xbox One, Pocket Edition, Windows 10 Edition (U PS4 si nejsem jistej, ale myslím, že tam taky patří)
@Renzotom ty ignoruj ty příspěvky typu "ta stránka je rubbish" a dál pokračuj. Sám se o novinky zajímám a vím tak do hodiny o nových snapshotech a aktualizacích díky mému rozsahu zdrojů. Ať se už jedná o Twitter, Minecraft stránku, Reddit a další.

Díky Liturkey.

Já sám čerpám i z Twitteru, kde sleduji veškeré možné autory a popř. se jich na něco ptám.
Krom Java edice a Bedrock edice jsou konzolové (tam patří ten PS4, Ps3, PSVita, Xbox 360, Wii U). Pak je taková zmenšenina Java edice, ale ta už se dávno nevyvíjí.

Story mód je taková napůl edice.

Jinak, také sleduji Twitter, MC stránku, MC fórum, Reddit..

Díky Liturkey.

Já sám čerpám i z Twitteru, kde sleduji veškeré možné autory a popř. se jich na něco ptám.
Krom Java edice a Bedrock edice jsou konzolové (tam patří ten PS4, Ps3, PSVita, Xbox 360, Wii U). Pak je taková zmenšenina Java edice, ale ta už se dávno nevyvíjí.

Story mód je taková napůl edice.

Jinak, také sleduji Twitter, MC stránku, MC fórum, Reddit..
Nezapomínáys na americkou yt scenu? Jeden ytber dělá videa ktery by tu tvoji stranmu hodili do koše : D

V čem jsou lepší videa, než stránka, kde se mohou informace neustále aktualizoat? On to video natočí jednou a konec... navíc okolo toho několik minut zbytečně kecá. Tu je jedna novinka v jednom příspěvku i s obrázkem a navíc to může být rychleji než u nějakého youtubera. Pro lidi, jenž se chcou jenom podívat, je lepší příspěvek, než 5 minutové video o jedné věci. Na YT je i plno podvodných věcí bez zdrojů.

V čem jsou lepší videa, než stránka, kde se mohou informace neustále aktualizoat? On to video natočí jednou a konec... navíc okolo toho několik minut zbytečně kecá. Tu je jedna novinka v jednom příspěvku i s obrázkem a navíc to může být rychleji než u nějakého youtubera. Pro lidi, jenž se chcou jenom podívat, je lepší příspěvek, než 5 minutové video o jedné věci. Na YT je i plno podvodných věcí bez zdrojů.
Video je lepší neni to hnusna bila kopa textu a jak bys v textu chtel ukazat FL jitter xD

Nedělám hnusnou bílou kopu textu, ale mám tam šablonu, tam dávám nadpis, popř. zda je to exkluzivní, text (barevný) a obrázek. Žádný text tam není bílý :) .

Nevím, co je FL jitter, mluvíš nějakým divným jazykem.

Nedělám hnusnou bílou kopu textu, ale mám tam šablonu, tam dávám nadpis, popř. zda je to exkluzivní, text (barevný) a obrázek. Žádný text tam není bílý :emoji_slight_smile: .

Nevím, co je FL jitter, mluvíš nějakým divným jazykem.
Rozdil mezi videem a tectem je ze text je jen hromada nudnych barevny h pismenek
A v textu sotva ukážeš starej beta jittering xD nebo ine bugy xD

Očekával jsem, že zde budou zase nějaké hádky, ale nečekal jsem, že se někdo, kterému je prý "28" bude hádat tak dlouho a vymýšlet si ještě podivné důvody.

No, já jsem si tohoto člověka dal do ignore a nyní můžeme v poklidu řešit novinky, těm, komu bude vadit, doporučuji si ho také dát do ignore.

Očekával jsem, že zde budou zase nějaké hádky, ale nečekal jsem, že se někdo, kterému je prý "28" bude hádat tak dlouho a vymýšlet si ještě podivné důvody.

No, já jsem si tohoto člověka dal do ignore a nyní můžeme v poklidu řešit novinky, těm, komu bude vadit, doporučuji si ho také dát do ignore.
Sry jen "prudim" :D tip od dědka na youtube a nenj to minecrafak xD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.