• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

BoredNoob

Člen
Ahoj, doufám že tohle nahlášení převezme MrWakeCZ díky moc.
Builder TadiklCZE ignoruje hráče když je nějaká otázka je mu to jedno.. později když jsem mu řekl ,,TadiklCZE jsi v AT na ho*no neměl jsi se sem dostat'' dostal jsem warn takže Afk nebyl. Tento hráč se do AT opravdu neměl dostat Ignoruje hráče každý den.. Nejsem sám kdo si na tohle stěžuje jen jsem jediný kdo si názor udělá sám na foru Serveru...

Drayguer

Aktivní člen
Je otázka zda nebyl afk, a potom nepřišel a na tvoji následnou nadávku nereagoval warnem :emoji_thinking:

Delfik

Člen
Co vím, tak buildeři nemusí odpovídat hráčům. Jsou tu od toho, aby stavěli mapy - stejně tak si matně pamatuji, že neměli ani pravomoce na bany a tak (stejně jako moderátoři) .

Drayguer

Aktivní člen
Takto, na serveru jsem teď nehrál dlouho teď zase začínám ale pochybuji o tom že by Wake pustil do AT někoho takového... Kdo by se takto choval k hráčům..
Ale zase ta moje možnost není vyloučená :emoji_wink:

BoredNoob

Člen
Co vím, tak buildeři nemusí odpovídat hráčům. Jsou tu od toho, aby stavěli mapy - stejně tak si matně pamatuji, že neměli ani pravomoce na bany a tak (stejně jako moderátoři) .
Tak se alepoň zeptám vás.. proč nejde survival?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.