• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Ahoy,
vždy, když se ke mně někdo připojí na hamachi tak je v "relayed tunnel". Nevím jestli je problém u mě nebo u ostatních. Podle googlu jediné řešení by bylo port forwardnout router, ale tady mám zas problém, že nevím jaké mám heslo a username. :D

Help. :D

_yyySepii

Antichr†st
No, ve většině případech, tedy aspoň v mém a co tak vím z youtube, je jméno a heslo vždy admin.. :emoji_smiley:

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Podívej se na router, tam je napsané lokalní IP routeru + defaultní jméno, heslo.

Ale nevím co tu řešíte, mě vždy hamachi fungovalo i když byl někdo v relayed tunnel.
Koukal jsem se, a je tam napsané to samé co psal Sepii. (Heslo i jméno admin) Mně to teda nefunguje, když je někdo v relayed tunnel. Ještě to vyzkouším na více lidech a na jiných hrách a uvidím jestli to půjde.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Koukal jsem se, a je tam napsané to samé co psal Sepii. (Heslo i jméno admin) Mně to teda nefunguje, když je někdo v relayed tunnel. Ještě to vyzkouším na více lidech a na jiných hrách a uvidím jestli to půjde.
Hamachi nefunguje vůbec ve hrách jako Warcraft III, kde se ti mají automaticky načíst servery. Musíš vždycky ručně zadat IP. Ve hrách založených na Source enginu (Counter Strike, Half-life), musíš zapnout konzoli a napsat: " connect IP : port "

KaktusManCz

Velmi známý člen
Relayed tunnel znamená, že jste vy dva schování za několika routery a hamachi se nepodařilo vytvořit přímý spoj mezi vámi a tak vytvořilo spoj pomocí prostředního serveru, který zajišťuje vaší komunikaci. V hamachi dvakrát klikni na toho člověka, co má relayed tunnel. Měla by se otevřít příkazová řádka, která bude testovat spojení mezi vámi. Pokud to vypisuje něco jako: "Reply from 216.58.201.110: bytes=32 time=11ms TTL=57", tak je spojení mezi vámi v pořádku, problém je ve někde ve hře, nebo ve špatném použití hamachi.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.