• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_yyySepii

Antichr†st
Velice překrásná malba, pane LoLGamerBOY_. Myslím, že jste opravdu vyjímečným kandidátem na přidání vašeho mistrovského díla do muzea světových umělců.. Podle mě máte šanci překonat své soupeře a tímto dílem se dostat do všech světově známých muzeí..
Vypadám tam jak nějaký CJ, takže za mě lajk

MrLolek_O_O

Aktivní člen
Velice překrásná malba, pane LoLGamerBOY_. Myslím, že jste opravdu vyjímečným kandidátem na přidání vašeho mistrovského díla do muzea světových umělců.. Podle mě máte šanci překonat své soupeře a tímto dílem se dostat do všech světově známých muzeí..
To mysliš jako fakt CX

MrLolek_O_O

Aktivní člen
Ale je to base :c na ketere jsem udelal vlasy a šaty .-. a je to v malovani xd nudil jsem jse nevim proč ale udelal jsem Sepiho jak ponika dam vam screen xd http://prntscr.com/ge4mwm (udelal jsme to v Paint Tool Sai ale ponika taky v malovani xd)

Carbon

TYVOE PSOJEDY
CJ? OOOOOOHHHHH MY DOG WASSUP (*smích*) Hey baby, you okay man?

MrLolek_O_O

Aktivní člen
hype hype hype hype

Jo ješte mame slevu n a soupravu #LaysArmy
19.00 5.00
kupte si! jen v jedne farbe a to je ZELENA
#LaysArmy
!!!!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.