• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Petanek_CZ

Aktivní člen
Drazí hráči, jen pro pobavení jsem se dnes mrkl do revizí a musel jsme se pousmát. :)

24.5. Jsem žádal o přidání nových mobů do jobs + od té doby několikrát dotazy, zda to někdy bude.
18.8. Jsem dostal perma ban.
20.8. Přidání do jobs nový mobové.

To se asi čekalo, až dostanu ban, aby se to mohlo přidat. :D

Přeji všem pěkný den. :)

Petanek_CZ

Aktivní člen
Ano hack zakázaný mód :emoji_upside_down:
Pak jsem teda dle tebe hacker. ;)

Mě třeba jako hack spíš přijdou módy, které ti výrazně ovlivní hru.
AutoClicker mi přijde snad menší zlo, jak třeba minimapa, která ti i signalizuje hráče, což je při pvp docela výhoda, ale je to povolené. :)

SuchBandit

Aktivní člen
Pak jsem teda dle tebe hacker. :emoji_wink:

Mě třeba jako hack spíš přijdou módy, které ti výrazně ovlivní hru.
AutoClicker mi přijde snad menší zlo, jak třeba minimapa, která ti i signalizuje hráče, což je při pvp docela výhoda, ale je to povolené. :emoji_slight_smile:
AutoClicker je v módech zakázaných takže to je hack. Každý hack je mód.:emoji_smiley:

Petanek_CZ

Aktivní člen
Čti si pravidla ale dá se říct že jsi cheater. :emoji_smiley:
Ale sám jsi napsal, že každý hack je mód, což třeba minimapa je. Takže kdo ji používá, tak musí být zákonitě taky hacker, jak jsi mě ty nazval a teď už i cheater. :D Já ti tvůj názor neberu, ale pak si stůj za tím, co píšeš. ;)

SuchBandit

Aktivní člen
Ale sám jsi napsal, že každý hack je mód, což třeba minimapa je. Takže kdo ji používá, tak musí být zákonitě taky hacker, jak jsi mě ty nazval a teď už i cheater. :emoji_smiley: Já ti tvůj názor neberu, ale pak si stůj za tím, co píšeš. :emoji_wink:
.......:emoji_imp::emoji_imp::emoji_imp::emoji_imp::emoji_imp:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.