• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Koho jako 1. ? (Nevybraný jedinec bude jako 2.)

• Total voters
    46
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MercyCZ

Living meme
Zdar paštiky, šťávy a jiné osoby na CM.
Jak jistě víte, tak jsem nedávno dával na web anketu, jestli je worth dělat rozhovory s hráči... Pozitivních ohlasů je víc než dost, tudíž bych vás poprosil, aby jste zde, pod tímto příspěvkem, nominovali jednoho hráče/hráčku, kterého by jste chtěli vidět v rozhovoru (duplikáty budu mazat, pokud budete chtít hlasovat pro někoho již zmíněného, dejte "souhlas" na ten příspěvek). Pokud nemáte kamarády, co by vás nominovali, můžete nominovat sami sebe.

Dále, přijímám jakékoliv návrhy na otázky, jelikož už sám něco mám, tak bych to chtěl namíchat s otázkami od vás.

PODMÍNKY
No, jak jste se jistě dovtípili, jsou zde nějáké podmínky, které musíte splňovat

1) Discord/Skype/Messenger
-Jakýkoliv real-time messenger, nehodlám dělat rozhovory přes web

2) Mít na CM něco nahráno
-Nebudu dělat rozhovor s někým, kdo to na CM ani nezná (proto jsou do teď rozhovory jenom s AT, tam je na co se ptát)

3) Gramatika a pravopis
-Rozhovory nechci nijak upravovat a hlavně se mi to pak líp čte.

Okay, peace out

KaktusManCz

Velmi známý člen
Škoda, že mě nikdo nezná :emoji_smirk:
Ale i tak, proč ne, nominuju sám sebe, cuz I can.
¯\_ツ_/¯

Delfik

Člen
Hlavně, ať ty rozhovory mají nějakou úroveň a nestanou se z toho průběžně rozhovory s nezajímavými hráči, kteří ovládají pravopis. Repli by nebyl rád. :emoji_smiley:

Člověk, se kterým chceš dělat rozhovor by dle mého měl na CM mít nějaké postavení (ne, nemyslím, že musí být člen týmu) , spíš nějaké sociální postavení, aby to nebyl někdo, na koho když se zeptáš deseti hráčů, tak osm z nich o dané osobě nikdy neslyšelo, protože ho do rozhovoru nominovalo pár kamarádů. Dál by měl být i něčím zajímavý, ale to snad nemusím uvádět. :emoji_smiley:

To je snad všechno, držím palce.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Hlavně, ať ty rozhovory mají nějakou úroveň a nestanou se z toho průběžně rozhovory s nezajímavými hráči, kteří ovládají pravopis. Repli by nebyl rád. :emoji_smiley:

Člověk, se kterým chceš dělat rozhovor by dle mého měl na CM mít nějaké postavení (ne, nemyslím, že musí být člen týmu) , spíš nějaké sociální postavení, aby to nebyl někdo, na koho když se zeptáš deseti hráčů, tak osm z nich o dané osobě nikdy neslyšelo, protože ho do rozhovoru nominovalo pár kamarádů. Dál by měl být i něčím zajímavý, ale to snad nemusím uvádět. :emoji_smiley:

To je snad všechno, držím palce.
Nojo, jenže když se podíváš na hráče, kteří jsou na CM slavní, tak ti vyjdou hráči jako granik, nebo KillerSlovakia. Když vezmeš ty normálnější z nich, tak zjistíš, že 90% z nich má velmi špatné slohové schopnosti u obsáhlejších textů (jakože odpovědi v rozhovoru by měly být obsáhlejší, jinak ten rozhovor nebude mít smysl) a horší vyjadřovací schopnosti. :emoji_thinking:

Delfik

Člen
Nojo, jenže když se podíváš na hráče, kteří jsou na CM slavní, tak ti vyjdou hráči jako granik, nebo KillerSlovakia. Když vezmeš ty normálnější z nich, tak zjistíš, že 90% z nich má velmi špatné slohové schopnosti u obsáhlejších textů (jakože odpovědi v rozhovoru by měly být obsáhlejší, jinak ten rozhovor nebude mít smysl) a horší vyjadřovací schopnosti. :emoji_thinking:
Zřejmě jsi to špatně pochopil. Uvádím tam i bod, že by ten daný hráč, případně člen týmu měl být něčím zajímavý a zároveň by měl mít i nějaké postavení. Máš pravdu, že například Killer je známý, alespoň na fóru tedy, ale čím je zajímavý ? Akorát se o něm ví, protože se chová s prominutím jako blb.

Myslím, že je tady spousta zajímavých lidí, stačí přemýšlet.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Zřejmě jsi to špatně pochopil. Uvádím tam i bod, že by ten daný hráč, případně člen týmu měl být něčím zajímavý a zároveň by měl mít i nějaké postavení. Máš pravdu, že například Killer je známý, alespoň na fóru tedy, ale čím je zajímavý ? Akorát se o něm ví, protože se chová s prominutím jako blb.

Myslím, že je tady spousta zajímavých lidí, stačí přemýšlet.
Napiš mi alespoň 5 lidí (vyjma AT a bývalých AT, co už byli v rozhovoru), kteří hrajou na CM a jsou něčím unikátní + rozumní + mají dobré slohové schopnosti v obsáhlejších textech:emoji_pensive:

Chemicky

Inkvizitor
Hlavně žádný troly. Není nic horšího než když už pak budeš vybírat jen mezi extrémně populárníma, který se chovají jak dementi jen pro to, aby na sebe upozornili.
Takovej rozhovor bude stát pěkně za vyliž kapsu..krátká ukázka xD

Otázka: Jak se máš a co zrovna děláš?
Odpověď: Mám se dobře a zrovna hraju skywars

Otázka: Co děláš ve volném čase jaké máš koníčky?
Odpověď: Nejvíc hraju na pc různé hry. Přijdu ze školy, sednu k pc, projedu fb a hraju

Což je náplň 99% trolů na CM, tak bacha na to

Inter

Velmi známý člen
rehot

díky jako :emoji_smiley:DDDD

tak teda ja využijem príležitosť a nominujem @Inter

(because on is veľmi interesting osoba too)

btw. rozhovory so zvyškom retardieho kvarteta by mohli byť tiež zaujímavé
rozhovor se mnou by se po sekundě zvrl na 2. světovou.

Delfik

Člen
Napiš mi alespoň 5 lidí (vyjma AT a bývalých AT, co už byli v rozhovoru), kteří hrajou na CM a jsou něčím unikátní + rozumní + mají dobré slohové schopnosti v obsáhlejších textech:emoji_pensive:
Já tedy myslel spíš bývalé hráče, protože máš pravdu, že teď tu opravdu není moc z čeho vybírat. Většina lidí, který jsem myslel již ani minecraft nehrajou.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Já tedy myslel spíš bývalé hráče, protože máš pravdu, že teď tu opravdu není moc z čeho vybírat. Většina lidí, který jsem myslel již ani minecraft nehrajou.
Vzhledem k tomu, že to jsou rozhovory s CM hráči, tak dělat rozhovory s bývalými podle mě moc nedává smysl :emoji_confused:
A ještě k tomu, když někteří z nich ani MC nehrajou tak to už vůbec..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.