• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Koho jako 1. ? (Nevybraný jedinec bude jako 2.)

• Total voters
    46
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Vzhledem k tomu, že to jsou rozhovory s CM hráči, tak dělat rozhovory s bývalými podle mě moc nedává smysl :emoji_confused:
A ještě k tomu, když někteří z nich ani MC nehrajou tak to už vůbec..
Ještě jsem chtěl zareagovat přímo na tvojí otázku, abych se neoháněl jen řečma.

Co třeba jména, jako Chemicky, Zaky, Mititi, Misery ?
Abych předešel tomu, že "doporučuju" svoje kamarády, tak rovnou říkám, že se jedná se o lidi, se kterými se bavím. Ale i možná díky tomu si dokážu představit s nimi rozhovor, protože se jednalo zároveň i o bývalé členy týmu. (Netuším, zda-li někdo z nich již dělal rozhovor, je to možný.)

Delfik

Člen
//Btw. Mercy, když tak si nepodstatný příspěvky vymaž, jen jsme tu vedli konverzaci nad tím, kdo by byl dobrý adept na příští rozhovory.

KaktusManCz

Velmi známý člen
Ještě jsem chtěl zareagovat přímo na tvojí otázku, abych se neoháněl jen řečma.

Co třeba jména, jako Chemicky, Zaky, Mititi, Misery ?
Abych předešel tomu, že "doporučuju" svoje kamarády, tak rovnou říkám, že se jedná se o lidi, se kterými se bavím. Ale i možná díky tomu si dokážu představit s nimi rozhovor, protože se jednalo zároveň i o bývalé členy týmu. (Netuším, zda-li někdo z nich již dělal rozhovor, je to možný.)
Nojo, ale pořád to je bývalý AT, v mých očích to nejsou ty "běžní" hráči, s kterýmy by měl být rozhovor s hráči CM, já bych je normálně dal do rozhovoru s AT, když tam byli. To je ale spíše věc názoru ¯\_ツ_/¯

Chci nominovat omgmena, je to můj nejlepší imaginární kamarád

1) Discord/Skype/Messenger - ICQ nemáš? jinak mám vše, ale stejně bych preferoval buď ICQ nebo SMSkama
2) Mít na CM něco nahráno - pár dní tu hraju a trošku bych až řekl že to tady malinko znám
3) Gramatika a pravopis - proto bude v rozhovoru granik, že :emoji_smiley: :emoji_smiley: :emoji_smiley: umim (když chci :emoji_stuck_out_tongue:)

a hodlám odpovídat normálně a normálním způsobem, ne jak tady... .... ...

Naposledny upraveno:

Chlachta

Queen of awkward moments
Prostě vlítni na nějaky server, koukni po lidech a kdo tě zaujme, stáhni si ho na discord a máš klid od těhle hádek:D

MercyCZ

Living meme
Proto jsem původně nechtěl dělat rozhovory s hráči... Aby to zaujalo víc lidí, tak by to museli být opravdu zajímaví Hráči... Zase, je tu problém s tím, že hráči, co hrají jenom na crea, neznají lidi ze Survu... A taky hodně lidí nezná lidi z bývalého AT, dodnes slýchám, že lidi neznají Ropacinta, který dělal sepiiho ještě před tím, než byl sepii v AT...

Voojta

Proto jsem původně nechtěl dělat rozhovory s hráči... Aby to zaujalo víc lidí, tak by to museli být opravdu zajímaví Hráči... Zase, je tu problém s tím, že hráči, co hrají jenom na crea, neznají lidi ze Survu... A taky hodně lidí nezná lidi z bývalého AT, dodnes slýchám, že lidi neznají Ropacinta, který dělal sepiiho ještě před tím, než byl sepii v AT...
Já na CM hraju rok :emoji_thumbsup:

KaktusManCz

Velmi známý člen
No právě :emoji_confused:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.