COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?No nevím teda, jestli "jo" nebo "jo", tady @MeowHero psal, že prý "ne", což se zdá býti trochu divné, neboť to není v původních možnostech, možná by to tam mohl @Vortexiel přidat, kdo ví? Ale zpátky k hlavnímu problému, nímž je samotná otázka "jo?", aby jsme našli správnou odpověd, musíme se podívat na možnosti odpovědí, totiž. Když se podíváte zblízka na možnosti, zjistíte, že jsou 2, když se podíváte ještě blíž, uvidíte, že možnosti jsou "jo" nebo "jo", když se nad tím zamyslíte, dostanete velmi komplexní problém, a to ten, že jsou obě odpovědi stejné. Což způsobuje další, složitější problém, nímž je, jaká možnost je správná, pokud jsou obě stejné. Tohle je velký problém a myslím si, že já, sám, tohle asi nebudu stačit, podle mě by mi mohl @TakiAri pomoci, jeho rady někdy pomáhají. Možnáá by se mohla k tomuto velmi složitému problému vyjádřit i @Bonie_C6, přemýšlím, co by k tomuhle asi řekl @StalkieStar, no kdo ví.. Jediné, co je zatím jisté, je to že absolutně nevím, která možnost je správná :emoji_confused:
Jinak je tohle docela dost slušnej wtf thread :emoji_grin:
//EDIT: No a teď ještě @Dykol napsal "Možná", takže jsem se úplně ztratil.
:WaitWhat: ?No nevím teda, jestli "jo" nebo "jo", tady @MeowHero psal, že prý "ne", což se zdá býti trochu divné, neboť to není v původních možnostech, možná by to tam mohl @Vortexiel přidat, kdo ví? Ale zpátky k hlavnímu problému, nímž je samotná otázka "jo?", aby jsme našli správnou odpověd, musíme se podívat na možnosti odpovědí, totiž. Když se podíváte zblízka na možnosti, zjistíte, že jsou 2, když se podíváte ještě blíž, uvidíte, že možnosti jsou "jo" nebo "jo", když se nad tím zamyslíte, dostanete velmi komplexní problém, a to ten, že jsou obě odpovědi stejné. Což způsobuje další, složitější problém, nímž je, jaká možnost je správná, pokud jsou obě stejné. Tohle je velký problém a myslím si, že já, sám, tohle asi nebudu stačit, podle mě by mi mohl @TakiAri pomoci, jeho rady někdy pomáhají. Možnáá by se mohla k tomuto velmi složitému problému vyjádřit i @Bonie_C6, přemýšlím, co by k tomuhle asi řekl @StalkieStar, no kdo ví.. Jediné, co je zatím jisté, je to že absolutně nevím, která možnost je správná :emoji_confused:
Je to zajímavé ale číst se mi to nechce :emoji_grin:No nevím teda, jestli "jo" nebo "jo", tady @MeowHero psal, že prý "ne", což se zdá býti trochu divné, neboť to není v původních možnostech, možná by to tam mohl @Vortexiel přidat, kdo ví? Ale zpátky k hlavnímu problému, nímž je samotná otázka "jo?", aby jsme našli správnou odpověd, musíme se podívat na možnosti odpovědí, totiž. Když se podíváte zblízka na možnosti, zjistíte, že jsou 2, když se podíváte ještě blíž, uvidíte, že možnosti jsou "jo" nebo "jo", když se nad tím zamyslíte, dostanete velmi komplexní problém, a to ten, že jsou obě odpovědi stejné. Což způsobuje další, složitější problém, nímž je, jaká možnost je správná, pokud jsou obě stejné. Tohle je velký problém a myslím si, že já, sám, tohle asi nebudu stačit, podle mě by mi mohl @TakiAri pomoci, jeho rady někdy pomáhají. Možnáá by se mohla k tomuto velmi složitému problému vyjádřit i @Bonie_C6, přemýšlím, co by k tomuhle asi řekl @StalkieStar, no kdo ví.. Jediné, co je zatím jisté, je to že absolutně nevím, která možnost je správná :emoji_confused:
No, někdo bohužel velmi pokročilou wtf obsáhlou odpověd neocení :emoji_grin:Je to zajímavé ale číst se mi to nechce :emoji_grin:
POMOC NEROZUMIMNo nevím teda, jestli "jo" nebo "jo", tady @MeowHero psal, že prý "ne", což se zdá býti trochu divné, neboť to není v původních možnostech, možná by to tam mohl @Vortexiel přidat, kdo ví? Ale zpátky k hlavnímu problému, nímž je samotná otázka "jo?", aby jsme našli správnou odpověd, musíme se podívat na možnosti odpovědí, totiž. Když se podíváte zblízka na možnosti, zjistíte, že jsou 2, když se podíváte ještě blíž, uvidíte, že možnosti jsou "jo" nebo "jo", když se nad tím zamyslíte, dostanete velmi komplexní problém, a to ten, že jsou obě odpovědi stejné. Což způsobuje další, složitější problém, nímž je, jaká možnost je správná, pokud jsou obě stejné. Tohle je velký problém a myslím si, že já, sám, tohle asi nebudu stačit, podle mě by mi mohl @TakiAri pomoci, jeho rady někdy pomáhají. Možnáá by se mohla k tomuto velmi složitému problému vyjádřit i @Bonie_C6, přemýšlím, co by k tomuhle asi řekl @StalkieStar, no kdo ví.. Jediné, co je zatím jisté, je to že absolutně nevím, která možnost je správná :emoji_confused:
WáááátáááááfůůůcNo nevím teda, jestli "jo" nebo "jo", tady @MeowHero psal, že prý "ne", což se zdá býti trochu divné, neboť to není v původních možnostech, možná by to tam mohl @Vortexiel přidat, kdo ví? Ale zpátky k hlavnímu problému, nímž je samotná otázka "jo?", aby jsme našli správnou odpověd, musíme se podívat na možnosti odpovědí, totiž. Když se podíváte zblízka na možnosti, zjistíte, že jsou 2, když se podíváte ještě blíž, uvidíte, že možnosti jsou "jo" nebo "jo", když se nad tím zamyslíte, dostanete velmi komplexní problém, a to ten, že jsou obě odpovědi stejné. Což způsobuje další, složitější problém, nímž je, jaká možnost je správná, pokud jsou obě stejné. Tohle je velký problém a myslím si, že já, sám, tohle asi nebudu stačit, podle mě by mi mohl @TakiAri pomoci, jeho rady někdy pomáhají. Možnáá by se mohla k tomuto velmi složitému problému vyjádřit i @Bonie_C6, přemýšlím, co by k tomuhle asi řekl @StalkieStar, no kdo ví.. Jediné, co je zatím jisté, je to že absolutně nevím, která možnost je správná :emoji_confused:
Ano kolego, ale ty jsi nevzal v potaz, že možná je v anketě "jo" 2x, aby to dalo dohromady slovo "jojo" což je dětská hračka, nebo alternativně, když sečteme všechna "jo" z originálního příspěvku, vyjde nám číslo 5. A když 5 vydělíme počtem písmen je slově "jo" vyjde nám číslo, které zaokrouhlíme na 3. 3 jsou strany trojúhelníku, což je znak iluminátů... Stále nevěříš, že tenhle příspěvek nedává smysl? Ale ano, ale pochopí ho jenom ilumináti.No nevím teda, jestli "jo" nebo "jo", tady @MeowHero psal, že prý "ne", což se zdá býti trochu divné, neboť to není v původních možnostech, možná by to tam mohl @Vortexiel přidat, kdo ví? Ale zpátky k hlavnímu problému, nímž je samotná otázka "jo?", aby jsme našli správnou odpověd, musíme se podívat na možnosti odpovědí, totiž. Když se podíváte zblízka na možnosti, zjistíte, že jsou 2, když se podíváte ještě blíž, uvidíte, že možnosti jsou "jo" nebo "jo", když se nad tím zamyslíte, dostanete velmi komplexní problém, a to ten, že jsou obě odpovědi stejné. Což způsobuje další, složitější problém, nímž je, jaká možnost je správná, pokud jsou obě stejné. Tohle je velký problém a myslím si, že já, sám, tohle asi nebudu stačit, podle mě by mi mohl @TakiAri pomoci, jeho rady někdy pomáhají. Možnáá by se mohla k tomuto velmi složitému problému vyjádřit i @Bonie_C6, přemýšlím, co by k tomuhle asi řekl @StalkieStar, no kdo ví.. Jediné, co je zatím jisté, je to že absolutně nevím, která možnost je správná :emoji_confused:
Ooooh :0Ano kolego, ale ty jsi nevzal v potaz, že možná je v anketě "jo" 2x, aby to dalo dohromady slovo "jojo" což je dětská hračka, nebo alternativně, když sečteme všechna "jo" z originálního příspěvku, vyjde nám číslo 5. A když 5 vydělíme počtem písmen je slově "jo" vyjde nám číslo, které zaokrouhlíme na 3. 3 jsou strany trojúhelníku, což je znak iluminátů... Stále nevěříš, že tenhle příspěvek nedává smysl? Ale ano, ale pochopí ho jenom ilumináti.
Peace out
Zdravím z daleké galaxie, jak vidím, vyzkoušel jsi matematickologickou analýzu problému, což je dost chytré, no mě to nějak nenapadlo. Ale jsem toho názoru, že ta máš malou chybu, nebo spíše jsi něco přehlédl:Ano kolego, ale ty jsi nevzal v potaz, že možná je v anketě "jo" 2x, aby to dalo dohromady slovo "jojo" což je dětská hračka, nebo alternativně, když sečteme všechna "jo" z originálního příspěvku, vyjde nám číslo 5. A když 5 vydělíme počtem písmen je slově "jo" vyjde nám číslo, které zaokrouhlíme na 3. 3 jsou strany trojúhelníku, což je znak iluminátů... Stále nevěříš, že tenhle příspěvek nedává smysl? Ale ano, ale pochopí ho jenom ilumináti.
Peace out
Odletělo do Afriky :emoji_neutral_face:KDE JE HODNOCENÍ "NECHÁPU" CHCI HO ZPÁTKY