• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ehm nechci nikoho urazit ani o někom pochybovat ale na 99.9 % je tato mapa dle mne stažena mapu na obrázku č 3 a 4 se mi zdá že už jsem ji někde viděl popřípadě možná i hrál :emoji_relaxed:. Čistě moje dojmy

Je více map na getdown, tuhle jsme dělali na jeden server, udělal jsem nejvíc práce, potom jsem si ju ofotil a pokračoval se svoji karierou :)

Gangyy_

Josef Vejs
Je více map na getdown, tuhle jsme dělali na jeden server, udělal jsem nejvíc práce, potom jsem si ju ofotil a pokračoval se svoji karierou :emoji_slight_smile:
Nevěřím ti ani slovo.. Chtěl ses jenom pochlubit a podle názvu i ''dostat'' do AT.. Myslím, že je jasné, že si to vyscreenoval/Našel na netu..

MatikozZ

Velmi známý člen
Ahoj, jsou to moje mapy. Stavěl jsem je ručně a poctivě. Žádné kopírování.
Jdi někam, úúúúúúúúúúúplně 100000000000000% jsi stavěl mapu na nějakej německej server, jen jsi se chtěl př*srat do at :emoji_slight_smile:))))))) btw mapy co jsou na jiném serveru nebereme :)

RainyJohnn

                          
=)... Mapy jsou krásné.. 1111/10 tady je ale jeden problémek.. že jsi je nestavěl ty.. =--)

lyfe

anarchic
I kdyby ses do toho AT jako builder s tímhle dostal, tak by se nakonec ukázalo, že jsi to nestavil ty, když by jsi musel postavit nějakou mapu/lobby.
Takže...co to jako zkoušíš?

JaMegaHit

Aktivní člen
Jo, tak keď si to staval ty tak kolko dní to staviaš?
A poprípade keby vieš takto stavať tak mohol by si to ukázať na neakom servery ajkeď by som sa na teba kukal?
:emoji_smirk:

ItzMinotaur

Velmi známý člen
NOOOO... :emoji_smiley: Osobne tomu moc neverím, chcelo by to LIVE ukážku tvojej práce. &Gangyy_ sem dal jasné video, že si to asi nestaval ty na Nemecký server. Ak sa chceš dostať do A-T, tak prosím nie podvodom. Za mňa... popracuj na vlastnej mape. :emoji_wink: s pozdravom Mino/Minotaur

ItzMinotaur

Velmi známý člen
NOOOO... :emoji_smiley: Osobne tomu moc neverím, chcelo by to LIVE ukážku tvojej práce. &Gangyy_ sem dal jasné video, že si to asi nestaval ty na Nemecký server. Ak sa chceš dostať do A-T, tak prosím nie podvodom. Za mňa... popracuj na vlastnej mape. :emoji_wink: s pozdravom Mino/Minotaur
+ to vyzerá na obrázky staihnuté z Internetu

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.