• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Přihlásíš se?

• Určitě ano!

Votes: 0 0.0%
  • Možná

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    9
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj lidičky tak mám novej Clan a hledám pár lidí do clanu :D Umíš dobře stavět ? Tak to si tu správně :D A jsi společenský ? Tak to je dobré a Beru víc Čechy než Slováky :C No nic doufám že se tu někdo najde. Informace: Kolik mi je? : Je mi 13 let :D Kam mám podat přihlášku? : Napiš prostě komentář :D Jaký máš nick na Mc? : CandyY_ (A jsem VIP na creative) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak se dostat do Clanu: 1.Napiš do komentáře svůj nick 2. Kolik ti je. 3. Proč chces do clanu? 4. Na jakém serveru nejvíc hraješ? (Skywars,Bedwars atd.) 5. Máš někde zakoupené vip kdyžtak napiš kde (at už Dvip IVip atd.) ? ----------- Ted to pošli a dočkej se :D Vyhlášení bude na mém profilu :D Tak si nezapomen zapnout sledování :) Doufám že se alespon nekdo přihlásí :) Jak se jmenujeme? CZandSKBuilders Ale muzeme se dohodnout na jine jméno Loučím se s vámi přátelé :) Tak snad někoho najdu :) A nezapomen si zapnout sledování u mě na profile! :) VAROVÁNI: DOTAZNÍK SKONČÍ ZA 10 DNÍ!

Dnes je (Kdy to píšu) 9.9/17

To je ta nejlepší villa :D Předávám ti clan xDDDDDDDDDDDDD

Pokud chces opravdu do clanu ukaž něco víc :D Ale pokud ne tak si to smaz :D

Naposledy upravil moderátor:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.