• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka

Člen
ahoj ja som Fialka. urcite ma tu vacsina pozna uz len z toho co som tu dorabala. v januari budem mat 15 rokov. ano 15. chovala som sa strasne, kazdemu som klamala o mojom veku, nastavovala som si fejkove profilovky na fb. za vsetko sa vazne teraz hanbim. za vsetky moje stare prispevky a za kazdu hlupost co som spravila. buduci rok idem na strednu, vlastne gymnazium, pretoze naozaj neviem kam mam ist a znamky mam dobre. vela veci sa tu zmenilo. vsetko. kazdemu sa tu ospravedlnujem. a samozrejme @micik10 neviem ci ty existujes kamaratka, ale ver mi, na teba som nezabudla. :emoji_slight_smile: moj nick bol Fiola300. pozdravujem vsetkych. neviem ci na mna ste zabudli no neviem ci sa dalo zabudnut na to, co som stvarala.

Tolkyyy

Wdolkyyy
Ahoj
Neznám tě, Neznám co jsi tu udělala..
ALE je hlavní že jsi si uvědomila svoje chyby a tohle formou se omlouváš..
Takže máš u mě malé nevýznamné plus:emoji_smirk::emoji_innocent:

Dykol

Odpadlík
ahoj ja som Fialka. urcite ma tu vacsina pozna uz len z toho co som tu dorabala. v januari budem mat 15 rokov. ano 15. chovala som sa strasne, kazdemu som klamala o mojom veku, nastavovala som si fejkove profilovky na fb. za vsetko sa vazne teraz hanbim. za vsetky moje stare prispevky a za kazdu hlupost co som spravila. buduci rok idem na strednu, vlastne gymnazium, pretoze naozaj neviem kam mam ist a znamky mam dobre. vela veci sa tu zmenilo. vsetko. kazdemu sa tu ospravedlnujem. a samozrejme @micik10 neviem ci ty existujes kamaratka, ale ver mi, na teba som nezabudla. :emoji_slight_smile: moj nick bol Fiola300. pozdravujem vsetkych. neviem ci na mna ste zabudli no neviem ci sa dalo zabudnut na to, co som stvarala.
Já si tě pamatuju :emoji_nerd:

Natýsek1227

Nový člen
BYCH MĚLA TAKY ZAČÍT PSÁT O MÉM LAJFU NA CM. A OMLUVIT SE, AJAJ. MYSLÍM SI, ŽE JSEM DOST ZNÁMÁ. NAPÍŠE SE "NATÁLA" A UŽ KAŽDÝ VÍ. AHOJ:---) A jinak, neznám tě, ale měla jsem to stejně. (Ppppetra).:emoji_nerd::emoji_rolling_eyes:

Fialka

Člen
BYCH MĚLA TAKY ZAČÍT PSÁT O MÉM LAJFU NA CM. A OMLUVIT SE, AJAJ. MYSLÍM SI, ŽE JSEM DOST ZNÁMÁ. NAPÍŠE SE "NATÁLA" A UŽ KAŽDÝ VÍ. AHOJ:---) A jinak, neznám tě, ale měla jsem to stejně. (Ppppetra).:emoji_nerd::emoji_rolling_eyes:
neviem ci si nieco taketo mohla mat tiez, ked nevies co presne som stvarala za blbosti. a taktiez mi dlho trvalo sa odhodlat napisat tento prispevok. som rada, ze uz taka nie som. vzdy je lepsie hovorit pravdu ako klamat. podla mna zo mna vyrastlo super dievca.

kvoli mojmu spravaniu som dostavala bany na stranku a raz mi padol aj ban na servery uz si nepamatam za co ale asi za krivu staznost na admina (ups) v ktorej boli asi aj vulgarizmy. nakoniec to skoncilo IP BANOM na moju IP aj ked neviem ako sa mi podarilo vytvorit si ucet. no vsak uz by som mohla rozmyslat, spala som u kamaratky ktora ma inu ip adresu.

bola som strasne trapna ohladom mojich komentarov pod starymi prispevkami o boze a ked citam komentare po pribehom kde vystupujem alebo som vystupovala - nevedela som fakt ze tento pribeh este existuje.

som rada, ze som sa vam mohla ospravedlnit. :)

Fialka

Člen
bohuzial, ja si tu uz vacsinu nepamatam, pretoze som tu nechodila ani neviem kolko a clovek postupne zabuda ked sa niekde dlho neobjavi - teda aspon je to tak u mna. ale ano, najviac zo serveru som mala annihlation ktora tam mozno je, nie je neviem. urcite by som si prisla zahrat no som v poslednom rocniku na skole a mame fakt nenormalne pani ucitelky ktore od nas chcu viac ako by mali.

Gangyy_

Josef Vejs
Především bych doporučil jinou barvu profilovky. Fialka a máš růžovou profilovku?
Příště zkus třeba toto

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.