• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Voojta

Takže zdravím tě v tomto tématu.
Toto téma jsem založil pro to, abych se tu zcela vyjádřil na hráče granik. Aneb spammera.
Předem děkuji adminu Dykolovi, že to napsal dříve než já.
Tak, jdeme na to!
Takže graniku, ty se divíš že dostáváš "spam" FacePalmů? Ano, ale není to kvůli tomu, že bychom tě nenáviděli. Je to kvůli tomu, že píšeš zcela nesmyslné a zbytečné příspěvky. Už 2x jsem ti zopakoval pravidla fórum tak i náboru, protože vím že se snažíš o helpera. S těma pravidlama na fórum jsem myslel toto:
V pravidlech na fóru stojí jako 2. Pravidlo něco jako toto: Je zákaz psaní zbytečných příspěvků a nesmyslných příspěvků. Zbytečné jsou povoleny v offtopicu. Ale poslední co mě dostalo bylo téma od @Cheap_, téma ve kterém tvořil bannery. Byl to nesmyslný příspěvek. Dále, to že měl nějaký hráč problém s VIP. Napsal jsi tam zbytečný příspěvek "Ještě že VIP nemám a jsem učetřen těchto problémů" (Ti učetřen napsal). Tak jsem ti citoval příspěvek a napsal ti pravidlo 2. Na fóru. Avšak jsi to ignoroval a za chvíli jsi zopakoval něco podobného a dokonce citoval Wakův příspěvek.
Dále, tvé označování.

Jistě tu mluvím za všechny, které štve když granik napíše věci tohoto typu "@někdo Máš čas prosím??' (Píše mu na profil) "@Nekdo můžu ti napsat zprávu?" (píše mu na profil).
A ještě jsem se dočetl, že s nima chceš pokecat. Když chceš s nima pokecat, tak aspoň nezacinej blbostma, a piš jako člověk.

Tvoje urážky/nadávky:
Když ti někdo napíše, že jestli jsi blb či to jen hraješ, tak místo toho, aby ses vyjádřil, ty jsi napsal "ne to jsi ty" a tak dále.

Myslím že to bylo snad všechno, co jsem zde chtěl vyjádřit. Je to podle mě dobrá slohovku na mě, protože já slohovky moc psát neumím. @ThomM_ Tak se tu vyjádři. :) Díky za přečtení tohoto příspěvku.

ThomM_

No lifer (:
Yo, vyjádřím:
Graník, zachvilku dosáhne urovně slovakia bla bla :emoji_nerd: Jeho demence nemá meze, jeho nesmyslné odpovědi v tématech, označování na profilech *@dasdasj Můžu ti napsat?* Potom oplácení fc a dalších xvěcí.

@granik - Stejně si to nepřečteš, ale co už.. Zamysli se jak se chováš, sice je ti 11? Ale tak snad už víš, aspon jak se máš chovat.. Chováš s prominutím jako DEMENT, všem si tu pro smích, a taky tvoje snažení se dostat do at :emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy: Myslím si, že nejsem jedinej co si myslí, že patříš do mateřské školky. :emoji_laughing: Přečti si pozorně, tvůj profil/tvoje odpovědi v tématech a pochopíš PROČ si všem pro smích a taky proč ti dávají fc.

Asi vše mnoo, cs :emoji_nerd:

Dykol

Odpadlík
Takže zdravím tě v tomto tématu.
Toto téma jsem založil pro to, abych se tu zcela vyjádřil na hráče granik. Aneb spammera.
Předem děkuji adminu Dykolovi, že to napsal dříve než já.
Tak, jdeme na to!
Takže graniku, ty se divíš že dostáváš "spam" FacePalmů? Ano, ale není to kvůli tomu, že bychom tě nenáviděli. Je to kvůli tomu, že píšeš zcela nesmyslné a zbytečné příspěvky. Už 2x jsem ti zopakoval pravidla fórum tak i náboru, protože vím že se snažíš o helpera. S těma pravidlama na fórum jsem myslel toto:
V pravidlech na fóru stojí jako 2. Pravidlo něco jako toto: Je zákaz psaní zbytečných příspěvků a nesmyslných příspěvků. Zbytečné jsou povoleny v offtopicu. Ale poslední co mě dostalo bylo téma od @Cheap_, téma ve kterém tvořil bannery. Byl to nesmyslný příspěvek. Dále, to že měl nějaký hráč problém s VIP. Napsal jsi tam zbytečný příspěvek "Ještě že VIP nemám a jsem učetřen těchto problémů" (Ti učetřen napsal). Tak jsem ti citoval příspěvek a napsal ti pravidlo 2. Na fóru. Avšak jsi to ignoroval a za chvíli jsi zopakoval něco podobného a dokonce citoval Wakův příspěvek.
Dále, tvé označování.

Jistě tu mluvím za všechny, které štve když granik napíše věci tohoto typu "@někdo Máš čas prosím??' (Píše mu na profil) "@Nekdo můžu ti napsat zprávu?" (píše mu na profil).
A ještě jsem se dočetl, že s nima chceš pokecat. Když chceš s nima pokecat, tak aspoň nezacinej blbostma, a piš jako člověk.

Tvoje urážky/nadávky:
Když ti někdo napíše, že jestli jsi blb či to jen hraješ, tak místo toho, aby ses vyjádřil, ty jsi napsal "ne to jsi ty" a tak dále.

Myslím že to bylo snad všechno, co jsem zde chtěl vyjádřit. Je to podle mě dobrá slohovku na mě, protože já slohovky moc psát neumím. @ThomM_ Tak se tu vyjádři. :emoji_slight_smile: Díky za přečtení tohoto příspěvku.
No nemáš za co, zpráva na jeho profilu byla jím bohužel už smazána, ale i tak ji vidělo dost lidí včetně jeho. Nenapsal jsem to, abych mu nějak uškodil či ho ponížil, ale aby se už zamyslel a věděl co má dělat a co ne. Pokud někdo neví, o co jde, přikládám screen nyní již bohužel smazaného příspěvku :D Dykeš se loučí.
Screenshot_16.png

Tolkyyy

Wdolkyyy
Ahoj Graniku
Nikdy jsem stebou neměl nějaký extra problém..Ale..
V posledních několika dnech si čím dál víc všímám toho jak píšeš on-line aktivním členům AT svojí"hlášku" Hollo tu.... A dál a dál dál..
Začínám na to bejt alergický..
Vím že není snadné vydržet tohle všechno.. Nejdřív status od Dykla a teď tohle ale..
Zkus to změnit ..zkus to.. Když se chce všechno jde..

Doufám že si to aspoň přečteš.

koza37

Iluminát
milsim si ze granyk je slusny hrac a nema skarede prispevki ja u nich slintam stestim ze ma nekdo veci cancer nez ja v mozku na mozku

Gangyy_

Josef Vejs
Nechci nic říkat, ale od tý doby co jsem dal granikovi facepalm nemužu používat hodnocení xd pomoc

granik

Velmi známý člen
Yo, vyjádřím:
Graník, zachvilku dosáhne urovně slovakia bla bla :emoji_nerd: Jeho demence nemá meze, jeho nesmyslné odpovědi v tématech, označování na profilech *@dasdasj Můžu ti napsat?* Potom oplácení fc a dalších xvěcí.

@granik - Stejně si to nepřečteš, ale co už.. Zamysli se jak se chováš, sice je ti 11? Ale tak snad už víš, aspon jak se máš chovat.. Chováš s prominutím jako DEMENT, všem si tu pro smích, a taky tvoje snažení se dostat do at :emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy: Myslím si, že nejsem jedinej co si myslí, že patříš do mateřské školky. :emoji_laughing: Přečti si pozorně, tvůj profil/tvoje odpovědi v tématech a pochopíš PROČ si všem pro smích a taky proč ti dávají fc.

Asi vše mnoo, cs :emoji_nerd:
no coment

ThomM_

No lifer (:
Furt tu píše sr***y, a myslím si že co tu něktěří napsali, si ani nepřečetl :emoji_nerd: Teda vlastně přečetl, jen to co se mu líbilo a nehejtilo :emoji_raised_hands:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.