• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Puntys

Veteran | President
NO TO MĚ PODRŽTE. Leonss a Thomm budou mluvit o pravidlech xD Asi jste hodně rychle zapomněli na své chování pánové. Nevadí...já vám pomůžu.
Když tady tak krásně vypichujete pravidla fora tak jste se určitě museli podívat na hned první pravidlo když tu vytahujete druhé ne? :emoji_nerd:

Proč o tom mluvím? :emoji_thinking: Je to sotva týden co půlku fora zaplnil spam prázdných zpráv právě od vás dvou... Kopiis by mohl vyprávět :emoji_innocent: Ale jako kdyby to byl jediný prohřešek tak neřeknu...jenomže...

A vy 2 tu chcete přednášet o pravidlech :emoji_sunglasses:

Uvědomili jste se? Tak snad to už půjde na rovinu...pánové...je vám kolem 15 (většině těch kdo tohle řeší). Měli by jste mít dost rozumu na to nedělat takové sra*ky. A co granik? Je mu 11! (nepředpokládám že by mi lhal o věku když řekne takové malé číslo). Pochopte že je to ještě kluk který se v těchto sociálních věcech sotva začal angažovat. Je naprosto pochopitelné že jedná tak jak jedná. Popravdě...dát mně někdo facepalm v 11 tak si pomalu začnu stavět obřadní místnost kde ho budu proklínat :emoji_smiling_imp: Takže by bylo super se přestat povyšovat na klukovi (který na svůj věk je celkem hafo rozumnej a sebevědomej) a zamyslet se spíš nad sebou :emoji_wink: Nebojte...sám to s ním často probírám co dělá blbě. Ale jde to i bez hatu...

PS: Nehledě na to kolik nesmyslných komentářů tady je si pouze granik vysloužil 12 a 6 facepalmů xD Celkem dost zaujaté...nezdá se vám? :emoji_smiley:

Naposledny upraveno:

Voojta

NO TO MĚ PODRŽTE. Leonss a Thomm budou mluvit o pravidlech xD Asi jste hodně rychle zapomněli na své chování pánové. Nevadí...já vám pomůžu.
Když tady tak krásně vypichujete pravidla fora tak jste se určitě museli podívat na hned první pravidlo když tu vytahujete druhé ne? :emoji_nerd:

Proč o tom mluvím? :emoji_thinking: Je to sotva týden co půlku fora zaplnil spam prázdných zpráv právě od vás dvou... Kopiis by mohl vyprávět :emoji_innocent: Ale jako kdyby to byl jediný prohřešek tak neřeknu...jenomže...

Uvědomili jste se? Tak snad to už půjde na rovinu...pánové...je vám kolem 15 (většině těch kdo tohle řeší). Měli by jste mít dost rozumu na to nedělat takové sra*ky. A co granik? Je mu 11! (nepředpokládám že by mi lhal o věku když řekne takové malé číslo). Pochopte že je to ještě kluk který se v těchto sociálních věcech sotva začal angažovat. Je naprosto pochopitelné že jedná tak jak jedná. Popravdě...dát mně někdo facepalm v 11 tak si pomalu začnu stavět obřadní místnost kde ho budu proklínat :emoji_smiling_imp: Takže by bylo super se přestat povyšovat na klukovi (který na svůj věk je celkem hafo rozumnej a sebevědomej) a zamyslet se spíš nad sebou :emoji_wink: Nebojte...sám to s ním často probírám co dělá blbě. Ale jde to i bez hatu...

PS: Nehledě na to kolik nesmyslných komentářů tady je si pouze granik vysloužil 12 a 6 facepalmů xD Celkem dost zaujaté...nezdá se vám? :emoji_smiley:
To, že se něco stalo v minulosti neznamená že se to stane v přítomnosti. "Varování 5" No, wow. Tak jsem byl někdo, kdo porušoval pravidla. Ale když jsem už takový jaký chci být, tak tu sem taháš tu minulost? Mně vůbec nezajímá jaký jsem byl, zkrátka teď jsem jiný a nepotřebuji vědět jak jsem se choval dříve.

Edit: Já granika nehatím, nikdo ho nehatí. Ale když už píše nesmyslný příspěvek a pak se začne hádat kvůli tomu že dostal facepalm? To je už divné.

Puntys

Veteran | President
To, že se něco stalo v minulosti neznamená že se to stane v přítomnosti.
22. září není zrovna minulost. Ani za ten půl rok se člověk moc nezmění...
Já granika nehatím, nikdo ho nehatí.
Ne, vůbec :emoji_fearful:
Chováš s prominutím jako DEMENT, všem si tu pro smích, a taky tvoje snažení se dostat do at :emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy:

píše nesmyslný příspěvek a pak se začne hádat kvůli tomu že dostal facepalm? To je už divné.
Hele zkus taky číst co se tu píše... Psal jsem celej odstavec o tom proč to není divné.

granik

Velmi známý člen

@Kubrastig je mi 14 ano mám menší problémy s gramatikou, ale nepotřebuji aby se na demně někdo povyšoval jenom proto aby byl zajímaví. Já si z toho nic nedělám.
PS: Kubro díky:emoji_hugging:

Voojta

22. září není zrovna minulost. Ani za ten půl rok se člověk moc nezmění...
No, tak takhle:
To, co jsem udělal s Pupkem se nikdy netrestalo. NIKDY. Ale když to napsal pupek a pak já, tak jsme dostali trest, divný ne? :emoji_joy: každopádně, i když jsme to dostali zřejmě jen my, tak víme že to nebudem dělat. Nevěděli jsme, že to je "zakázané" :emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy:

Dykol

Odpadlík
Co jiného by si gayteam zasloužil že ? <3
Your account has been closed because Mojang doesn´t like cheaters at ther game ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Your account has been closed because Mojang doesn´t like cheaters at ther game ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
:emoji_cry:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.