Dneska jsem měl čínský nudle.. Bude se bůh Kebabbáh zlobit? :cRozhodně nedopadněte jako já a neztrácejte víru. Nechte se provázet vaší vírou a vaším bohem. Já třeba věřím v Boha Kebabbáha, který rozdává kebaby. Stačí být jenom věrný kebabu a nikdy ho nezradit. Ale asi to hlídá až moc :emoji_smirk: View attachment 41469
Je to dost možné.Dneska jsem měl čínský nudle.. Bude se bůh Kebabbáh zlobit? :emoji_frowning:
To mě mrzíJe to dost možné.
Nechci se chovat jako s*áč, ale nemá AT náhodou zakázáno zveřejňovat chaty jiných lidí přes soucialspy ? A jinak, kebab jsem ještě nikdy neměl, jak budu bohem kebabáhem potrestán?Rozhodně nedopadněte jako já a neztrácejte víru. Nechte se provázet vaší vírou a vaším bohem. Já třeba věřím v Boha Kebabbáha, který rozdává kebaby. Stačí být jenom věrný kebabu a nikdy ho nezradit. Ale asi to hlídá až moc :emoji_smirk: View attachment 41469
Jako jo, ale o ten tam vůbec nejde, ten mi tam skočil do toho Ale ok, screen upravím :emoji_grin:Nechci se chovat jako s*áč, ale nemá AT náhodou zakázáno zveřejňovat chaty jiných lidí přes soucialspy ? A jinak, kebab jsem ještě nikdy neměl, jak budu bohem kebabáhem potrestán?
OpravenoNechci se chovat jako s*áč, ale nemá AT náhodou zakázáno zveřejňovat chaty jiných lidí přes soucialspy ? A jinak, kebab jsem ještě nikdy neměl, jak budu bohem kebabáhem potrestán?
To já chápu helé Neobviňuju tě z toho že by jsi to tam dal úmyslně, jenom nevím, jestli by se těm hráčům líbilo kdyby tady viděli část ze své konverzace.Jako jo, ale o ten tam vůbec nejde, ten mi tam skočil do toho :emoji_smiley: Ale ok, screen upravím :emoji_grin:
Přineseš mi na svět dítě? :3Když věřím a mám víru v sebe, pak jsem božstvem?
Měli by jste mě začít uctívat a já vám přinesu něco krásného..
Klidně, ale čekám na to modlení, uctívání a klidně mi můžeš zhotovit i svatyni.Přineseš mi na svět dítě? :3