granik
Velmi známý člen
Diky za podporu jsi první :emoji_hugging::emoji_yum:.Granko, rip, sorry. Milujem granko, #GrankoArmy! Zostaň taký aký si kámo! :emoji_slight_smile:
Diky za podporu jsi první :emoji_hugging::emoji_yum:.Granko, rip, sorry. Milujem granko, #GrankoArmy! Zostaň taký aký si kámo! :emoji_slight_smile:
No jo no, snáď sa k nej ešte niekedy vrátim. Díky!Congratz xd ,škoda že už nehrávaš moc tú vanillu :emoji_smiley:. Snaď tu vydržíš ešte roky :emoji_smiley:
Faaaakt? WidowmakerCZ? :::Mě si jako helpera pamatuje každý, ale pod starým nickem skoro nikdo
Já si tě pamatuju moc dobře, byl jsi se mnou na pohovoruMě si jako helpera pamatuje každý, ale pod starým nickem skoro nikdo
HmmSry Zuzi, @Zuzkaa_LP Kámoška, topka, normal girl, helpovala kde sa dalo. Proste skvelá! :emoji_wink:
Rewino, moja hlava tupá na teba asi zabudla.. :emoji_smiley: Tak teraz alebo nikdy. Kamoš, jeden z tých čo ma na SB podporili keď som tam začal hrať, dík za všetko. Best of top! :emoji_wink:
A JÁ JAKO NE CO ? NA KROKODYLLA SI NEVZPOMENEŠ TI ZLI MINOSAVRRewino, moja hlava tupá na teba asi zabudla.. :emoji_smiley: Tak teraz alebo nikdy. Kamoš, jeden z tých čo ma na SB podporili keď som tam začal hrať, dík za všetko. Si kamoš! :emoji_wink:
VELKI ŠPATNY NA TEBENechcem byť zlý, ale tu som zapísal iba tých, ktorí somnou hrali skoro celý ten rok. :emoji_smiley: