• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItsKekzig

♚ Negat!vní typ ♚
Zdravíčko, tak nakonec prodávám celý steam tak pokud chcete tak se ozvěte do SZ.
CENA 800 Kč
Odkaz na můj steam: https://steamcommunity.com/id/fesikcz/

Hry:
PAYDAY 2 koupeno za 754 CZK
The evil within koupeno za 250 CZK

Counter Strike Global Offensive koupeno za 300 CZK
Counter Strike 1.6 koupeno za 200 CZK
BIGFOOT koupeno za 390 CZK
Dalších 10 her koupených pomocí náhodných klíčů za 40 Kč tudíž za 400 CZK
Celkem bylo do stemu vloženo 2294 CZK
Screen:

Přílohy

Delfik

Člen
Jsem si jist, že za 8 stovek ho neprodáš.

Řekne si pár věcí, proč tomu tak je...
  • PayDay je hra, kterou již má každý - i proto, že byla zdarma k dostání a zájemce nebude zajímat, že jsi za ní dal 7 stovek - nehledě na to, že jinde lze zakoupit levněji.
  • The Ewil Within seženeš bez problémů do 5 euro na stránkách typu g2a, nebo si prostě počkáš na Vánoční slevy.
  • Counter Strike:GO a Counter Strike 1.6 pořád cenu samozřejmě mají (kde beru v potaz i 1500 hodin na 1.6, někteří lidé si potrpí na hodinách) , ale i zde by jsi měl udávat cenu, kterou tyto hry stojí během slev... Prakticky již neznám nikoho, kdo kupuje za plnou cenu.
No a ostatní hry neznám, z "náhodných" klíčů padají samé shit hry, takže za ty ti opravdu nikdo nezaplatí.
Inventář máš soukromý, tak ten bohužel do ceny zařadit nemůžu.

Osobně bych účet ocenil tak na tři stovky v případě prodeje. Nevím, proč ho chceš prodat, ale dle mého by se ti to ani nevyplatilo.

ItsKekzig

♚ Negat!vní typ ♚
Chci ho prodat z důvodu že už tyto hry nehraju a jediná hra která mě fakt baví je pátek 13. a ten je teď ve slevě za 500 Kč

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.