• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

RainbowPlaceEZZ

Velmi známý člen
Nově vyrábím intra! :D Jak takové intro dostat? Toto je důležité:
1) napsat mi sem svuj email, na ktorý intro pošlem
2) napsat aký tam chce mít nápis (jméno, např. XXXRAZZORXXX)
3) Napsat mi, jestli tam chceš particly (efekty) spíš hvězdičky, kostišky, lebky apod.
4) Čekat! :D

Soutěž končí 14.Listopadu 2017 =)

Zde je třeba příklad, na mém YT channelu:

-REJNBOU! :DDD

RainbowPlaceEZZ

Velmi známý člen
panzoid znam, ale keby že je to panzoid, tak to sem nedavam nie? xd btw. panzoid sa laguje viac ako craftmania lobby, aneb lagmania

Fowleyy

Kix je gay
Nově vyrábím intra! :emoji_smiley: Jak takové intro dostat? Toto je důležité:
1) napsat mi sem svuj email, na ktorý intro pošlem
2) napsat aký tam chce mít nápis (jméno, např. XXXRAZZORXXX)
3) Napsat mi, jestli tam chceš particly (efekty) spíš hvězdičky, kostišky, lebky apod.
4) Čekat! :emoji_smiley:

Soutěž končí 14.Listopadu 2017 =)

Zde je třeba příklad, na mém YT channelu:

-REJNBOU! :emoji_smiley:DD
100% panzoid jde to poznat nevymlouvej se

iTzKac

Admin
Admin
V čem to dělá je jeho věc, když o to zájem nemáš tak ani nekomentuj, nikdo není na tvoje připomínky zvědavej :emoji_hugging:

Dadovnik

Aktivní člen
100% panzoid jde to poznat nevymlouvej se
Hele panzoid znám moc dobře a znal jsem typka co pracoval jen v panzoidu a veř mi že tohle není panzoid, ale jestli to tvá 5ti letá hlavička není schopná pochopit pak je mi tě líto :emoji_slight_smile:

S pozdravem Forever Alone :emoji_slight_smile:

RainbowPlaceEZZ

Velmi známý člen
Hele panzoid znám moc dobře a znal jsem typka co pracoval jen v panzoidu a veř mi že tohle není panzoid, ale jestli to tvá 5ti letá hlavička není schopná pochopit pak je mi tě líto :emoji_slight_smile:

V čem to dělá je jeho věc, když o to zájem nemáš tak ani nekomentuj, nikdo není na tvoje připomínky zvědavej :emoji_hugging:
konečně někdo normal, thx

Fowleyy

Kix je gay

za 1. nemám 5ti letou hlavu spíš ty a za druhé každý má svůj názor takže drž hubu.

Dadovnik

Aktivní člen
za 1. nemám 5ti letou hlavu spíš ty a za druhé každý má svůj názor takže drž hubu.
Rozhodně vím že nemá cenu se s tebou hádat peci jenom mám už nějáke ty zkušenosti s dětmi jako ty co jen závidí :) a 5ti letou hlavičku možná mám ale alespoň to přiznám ;)

Fowleyy

Kix je gay
Rozhodně vím že nemá cenu se s tebou hádat peci jenom mám už nějáke ty zkušenosti s dětmi jako ty co jen závidí :emoji_slight_smile: a 5ti letou hlavičku možná mám ale alespoň to přiznám :emoji_wink:
Za prvé jsem asi o 1 rok mladší než ty takže se může říct že si kid taky. A proč bych měl být 5ti letou hlavu když mi není 5? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Delfik

Člen
Rozhodně vím že nemá cenu se s tebou hádat peci jenom mám už nějáke ty zkušenosti s dětmi jako ty co jen závidí :emoji_slight_smile: a 5ti letou hlavičku možná mám ale alespoň to přiznám :emoji_wink:
Dadovníku, ve 14 jsi také dítě, tak někomu nadávat do dětí je v tomto věku dost z cesty nehledě na to, že od majitele herního portálu bych očekával trochu jiné vyjadřování.

//EDIT: S tím portálem to byl omyl.

Dadovnik

Aktivní člen
Za prvé jsem asi o 1 rok mladší než ty takže se může říct že si kid taky. A proč bych měl být 5ti letou hlavu když mi není 5? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Naposledy co ti odepisuju. Nepsal jsem že jsi KID tak nevím proč to sem taháš jo a když už jsme u toho tak proč máš na profilu že ti je 16?

Fowleyy

Kix je gay
Dadovníku, ve 14 jsi také dítě, tak někomu nadávat do dětí je v tomto věku dost z cesty nehledě na to, že od majitele herního portálu bych očekával trochu jiné vyjadřování.
Delfiku nediv se na každého dělá reakci

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.