Dadovnik
Aktivní člen
Hej hold mám jiné názory no tak sorry že mám svou hlavuSpletl jsem si tě s Dinikem, každopádně to i tak platí.
Hej hold mám jiné názory no tak sorry že mám svou hlavuSpletl jsem si tě s Dinikem, každopádně to i tak platí.
V čem jiné názory ? V tom, že ve čtrnácti jsi již plnoletý ?Hej hold mám jiné názory no tak sorry že mám svou hlavu
:emoji_face_palm:V čem jiné názory ? V tom, že ve čtrnácti jsi již plnoletý ?
Takže již nejsi schopen mi odůvodnit to, co jsi napsal ? To je pak dobrý...:emoji_face_palm:
Delfiku vidíš takový idiot až to bolí nikoho tu nezajímáš padej pryč DadovnikuTakže již nejsi schopen mi odůvodnit to, co jsi napsal ? To je pak dobrý...
díky za pobaveníDelfiku vidíš takový ***** až to bolí nikoho tu nezajímáš padej pryč Dadovniku
to není na pobavení to je normální věta ( ͡° ͜ʖ ͡°):emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley::emoji_smiley: díky za pobavení
Normální věta která mě rozesmála jak nicto není na pobavení to je normální věta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
btw nechtěla bys to intro?Dejte si kakao a mír, bude to pro všechny nejlepší :emoji_innocent: Není to příspěvek na hádky
okej tak mně překvapHej hoši, tady se nebavíme o tom kdo je dítě, kdo ne. Tady se má bavit o tom jestli to intro chcete, nebo jestli ne :emoji_slight_smile:
Nu ne, ale díky :emoji_innocent:btw nechtěla bys to intro? :emoji_smiley:
kkokej tak mně překvap
Jméno na intru: Dadovnik
kombinace barev černá a bílá
a intro chci 2D :emoji_slight_smile:
Není to nic moc, protože 2D se dělaj trochu hůř ohledně rotation effektů, ale tady je, ta blbostokej tak mně překvap
Jméno na intru: Dadovnik
kombinace barev černá a bílá
a intro chci 2D :emoji_slight_smile:
Hej já už idem spat, zitra si vaše komenty přečtem xdNení to nic moc, protože 2D se dělaj trochu hůř ohledně rotation effektů, ale tady je, ta blbost :emoji_smiley:
Hej intro je dobré ale já si nechám to staré btw pokračuj máš vtom budoucnostNení to nic moc, protože 2D se dělaj trochu hůř ohledně rotation effektů, ale tady je, ta blbost :emoji_smiley:
dikec Dpokračuj máš vtom budoucnost