• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jakou ruku mám

• Pravá

Votes: 2 40.0%
  • Levá

Votes: 3 60.0%

• Total voters
    5
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

PrdimHranolky

#VolímMencla
Wejkova ruka už zažila mnoho hezkého, ale i toho horšího. Bohužel nás opravdu mrzí oznámit Vám špatnou zpravu a s lítostí Vám říci, že ona Wejkova ruka, která sepsala banů, muteček, warnů, pluginů a mnoho další se rozhodla tak, jak se rozhodla a opustila nás a našeho Wejka.

Proto je mi ctí Vám oznámit právě tu úžasnou zprávu a novinu, pro ty co vždy chtěli být v AT, tak mají možnost se ukázat! Je tu první nábor Wejkovi ruky v historii CraftManie!
Už teď si rozmysli, jestli zrovna tvá ruka má kuráž na to psát pluginy, bany a atd... Je toho zkráka hooodně! Být vzhůru 25 hodin denně 8 dní v týdnu a 32 dní v měsíci...
Pravidla náboru:
  • Trpělivost.. Né každý je spokojen s hoňkou jinou rukou!
  • Umění.. Když Wejk pracuje na prisonu, tak ať to stojí za to!
  • Věk.. No snad každý ví kolik je Wejkovi, tak né, že se přihláší každý tatar!
A co mám dělat, když splňuji všechny tyto kritéria? No napiš Wejkovi na discordu nebo na webu do SZ (soukromé zprávy) "Mám tvou ruku!"!!!!

Koho si wejk vybere ten bude jeho pravá ruka!

A né žádný podvody, je to kontrolováno! Nepravdivé informace poletí z okna!!!

Kititi

NEJSEM MITITI
jooo..konečně!!!je to tuuuu uuuu :emoji_scream::emoji_scream::emoji_scream::emoji_scream::emoji_scream: doufam že vyhraju

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Může ta ruka být i robotická? V případě výhry se mi moc nechce uřezávat pilkou svou ruku...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.