• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co je lepší

• Total voters
    11
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Co si mám vybrat sestavit PC (jen PC za 30,000Kč) nebo si koupit hotové PC + Monitor,Sluchátka,Myš,Klávesnici a mikrofon? :emoji_smiley:
HLASUJ V ANKETĚ :emoji_slight_smile:
Screeny:
Podle mě se ti vyplatí koupit komponenty a sestavit si ho, výjde tě to podle mě levnějc než některé hotové PC, z vlastní zkušenosti, kde jsem vzal komponenty které byly v hotovém PC, použil je a pár tisíc na tom jsem ušetřil. :emoji_smiley: Tohle sice není tvůj případ, ale naučíš se sestavit si PC a v budoucnu to už budeš ovládat. :D Klávesnice a myš ti ze staré sestavy určitě poslouží, a u sluchátek a mikrofonu bych zkusil headset, záleží jakej tier hráče jsi :emoji_smiley: A monitor, záleží jakej máš, já jsem se svým SyncMasterem T220 proletěl Windowsy od XP až do Windows 10, a stále neblednou barvy :emoji_smiley:

ItsKekzig

♚ Negat!vní typ ♚
Podle mě se ti vyplatí koupit komponenty a sestavit si ho, výjde tě to podle mě levnějc než některé hotové PC, z vlastní zkušenosti, kde jsem vzal komponenty které byly v hotovém PC, použil je a pár tisíc na tom jsem ušetřil. :emoji_smiley: Tohle sice není tvůj případ, ale naučíš se sestavit si PC a v budoucnu to už budeš ovládat. :emoji_smiley: Klávesnice a myš ti ze staré sestavy určitě poslouží, a u sluchátek a mikrofonu bych zkusil headset, záleží jakej tier hráče jsi :emoji_smiley: A monitor, záleží jakej máš, já jsem se svým SyncMasterem T220 proletěl Windowsy od XP až do Windows 10, a stále neblednou barvy :emoji_smiley:
No jo ale já bych nejradši chtěl sestavit PC za cca. 20,000Kč tak abych mohl natáčet GTA 5 při 60 snímcích za sekundu :D ale pokud by jsi mi doporučil obchod kde ho sestavit nebo by jsi sám mi navrhl sestavený PC tak bych byl rád :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.