Vrodrrr
Velmi známý člen
když seš tak chytrej tak mi poveš kdo to nazpíval ._.říká se tomu mikrofon
když seš tak chytrej tak mi poveš kdo to nazpíval ._.říká se tomu mikrofon
Já :emoji_sunglasses:když seš tak chytrej tak mi poveš kdo to nazpíval :emoji_expressionless:
JOOOOOOOJá :emoji_sunglasses:
JOOOOOOO
thuglive :emoji_money_mouth::emoji_sunglasses:JOOOOOOO
tys to vážně nazpíval ? xDDthuglive :emoji_money_mouth::emoji_sunglasses:
Ne, ale zní to jak kdyby to zpívalo pětileté dítě taká pískací kačenkatys to vážně nazpíval ? xDD
zníš tam jak ... magor :::Ne, ale zní to jak kdyby to zpívalo pětileté dítě taká pískací kačenka
Ganggy možná na mě udělá taky písničku něco jako Granik se snaží dostat do AT XDzníš tam jak ... magor :::
já dělám také písničkuGanggy možná na mě udělá taky písničku něco jako Granik se snaží dostat do AT XD
dobře bobřejá dělám také písničku :emoji_slight_smile:
Vrodrrr jinak doufám že taklde nevypadá máš figuru radši zhubni.já dělám také písničku :emoji_slight_smile:
nemám to zapotřebí x_X běž si radší získávat facepalmy : dám ti jeden do sbírky xDVrodrrr jinak doufám že taklde nevypadá máš figuru radši zhubni.
Další song....zase jsem v něm nejsem jáBrzy tu je den, na který skoro všichni čekáme c: Brzy tu jsou Vánoce! Doufám, že se vám tento song bude líbit xd
Chci ještě poděkovat @420ljff za to, že mi řekl co je na tom špatně c: (celé jsem to kvuli němu překopal xd)
Krásné a veselé vánoce! c:
Nastal čas vánoční,
tak si trochu odpočni.
A-Team všechno připravuje,
Ale wejkovi to nevyhovuje
Wejk je doma s rodinou,
snad mu to lidi z A-Teamu prominou.
Lajfik se už u krbu hřeje,
zatím co venku leje.
Sepi, ten už u stromečku čeká
a pořádně ježíška poleká
Už se i stromeček strojí,
dáme na něj i ozdobu tvojí.
Užijte si vánoce
a uvidíme se tu zas,
v ten správný čas..
nehram mcJak to ?
Promiň :emoji_see_no_evil: v příštím :emoji_dromedary_camel:Další song....zase jsem v něm nejsem já :emoji_slight_frown: