• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Dalo vám to něco?

• Ano

Votes: 34 73.9%
  • Něco málo

Votes: 7 15.2%
  • Ne

Votes: 5 10.9%

• Total voters
    46
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iTzKac

Admin
Admin
Nu Rewi, když teda to vyjádření chceš tak tady ho máš. Asi je trochu divný, když už i já jsem proti němu, co? Pro mě je to už hráč jako každej jinej. To jak se chová je fakt hrozný a takhle by se člen AT chovat prostě neměl. Když ho ten builder nebaví, tak proč to dělá? Buď bude stavět a bude ho to bavit nebo ho to nebaví a odejde. Další věc je ta, že chce jít na helpera? On, kterej nemá nervy už jako builder? Nezvládal by to a měl z toho zas další problémy. Nechoď už do AT, nezvládáš to a lidi tě nemají rádi.
Na konec taková rada pro tebe. Když chceš hledat chyby u ostatních, začni u sebe. Sám jich máš až moc.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Pane bože, nechápu jak jsem mohl být tak slepý a považovat někoho jako je iTzErr0r za normál člověka. Jak tak čtu tak je vidět, že většina lidí jde proti němu. Nesčetněkrát jsem mu odpustil několik věcí co udělal. No teď když vidím co všechno se tu o něm píše je mi zle z něj, ale i zle ze mě protože jsem ho za tu celou dobu nedokázal prokouknout. Na místě Errora bych ten AT opustil hodně rychle, protože jak tak vidím, nikdo ho tu skoro vůbec nemá rád a ani ho tu nechce. Na discordu se ke mě choval jako fajn týpek, ale teď když vidím něco o pomluvách, bojím se, že i já jsem byl obětí těch jeho údajných pomluv. Omlouvám se že píšu slátaniny, protože z toho všeho se mi klepou ruce a nemohu vůbec uvěřit tomu, že takovýhle člověk je v AT, a že jsem s někým takovým navazoval přátelské vztahy. No co, každý dělá chyby. Příště si na takovéhl svině dám větší pozor, a pro tebe Errore, zamysli se nad sebou, ale i kdyby jsi se změnil, bylo by pro mne těžké rozhodnutí ti odpustit.

Voojta

Nevím jestli to tu už bylo (@_Yusari_) Tak Error porušoval pravidla pro A-T také kvůli tomu, že přišel na 1 discord server a tam začal spamovat, nadávat, zkrátka porušovat pravidla, a nevím jestli možná i cheatovat na tom serveru.

Každopádně, v pravidlech pro A-T tuším je, že se nemají dělat trolly a něco podobného-porušování pravidel toho serveru.

MatikozZ

Velmi známý člen
Skoro všichni tady vidí jen to špatné, včetně mě, protože na Errorovi nic dobrého pro mě není.. Každý má někdy dobu, kdy se chová jak arogantní, namachrovaný a ignorantní blb.. Tady pan Error to má avšak permanentně a když už i jemu velmi blízký člověk uzná, že opravdu dělal a dělá blbosti, tak je to silný kafe.. Jsem svědkem toho, že na Build Serveru CM nepostavil za poslední měsíc a půl NIC. Nyní má pan Error pouhých 5 dní na to postavit nějakou vánoční stavbu, pokud nic nepostaví a neopustí AT dřív, tak opustí AT po 24.11. :) Hodně věcí se mi teď rozjasnilo a jsem pro Errorův vyhazov.
-MatikozZ <3

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Skoro všichni tady vidí jen to špatné, včetně mě, protože na Errorovi nic dobrého pro mě není.. Každý má někdy dobu, kdy se chová jak arogantní, namachrovaný a ignorantní blb.. Tady pan Error to má avšak permanentně a když už i jemu velmi blízký člověk uzná, že opravdu dělal a dělá blbosti, tak je to silný kafe.. Jsem svědkem toho, že na Build Serveru CM nepostavil za poslední měsíc a půl NIC. Nyní má pan Error pouhých 5 dní na to postavit nějakou vánoční stavbu, pokud nic nepostaví a neopustí AT dřív, tak opustí AT po 24.11. :) Hodně věcí se mi teď rozjasnilo a jsem pro Errorův vyhazov.
-MatikozZ <3
Ani to nebude potřeba, sám pan error mi napsal že odejde.

Dykol

Odpadlík
no dobrý myslím že toho tu je dost :emoji_thinking: @Dykol určitě spokojen :kappa: :emoji_frowning:
Proč spokojen? Já nechtěl na Err0ra házet špínu, psát všem aby se tu vyjadřovali apodobně. Chtěl jsem max po Lajfovi, Tolkyyym aby tu taky něco řekli, protože ti dva a já jsme s Err0rem často volali, tak jsem chtěl znát i jejich pohled na něj :) Jestli je chyba ve mně nebo kde :/

Kititi

NEJSEM MITITI
Proč spokojen? Já nechtěl na Err0ra házet špínu, psát všem aby se tu vyjadřovali apodobně. Chtěl jsem max po Lajfovi, Tolkyyym aby tu taky něco řekli, protože ti dva a já jsme s Err0rem často volali, tak jsem chtěl znát i jejich pohled na něj :emoji_slight_smile: Jestli je chyba ve mně nebo kde :emoji_smirk:
ale však já si dělal srandu :emoji_nerd: spokojen jsem já a jedna nejmenovana osoba konečně je od toho kretena klid mucq :emoji_tongue:

T

TakiAri

Návštěvník
Neznám Err0ra, ale podle toho, co tu píšete, to bude pěkný kvítko :>
Takhle chovat by se neměl hráč, natož člen AT. Err0r má banlist obsáhlejší, než kdy byla moje nejdelší slohová práce. Je víc drzej než já, když mi někdo pře-pickuje v lolku fejvrt champa. Naparuje se tady jak kohout před slepicema (přirovnání levl taki). Tohle by se mělo řešit jako :emoji_point_up:
Takovej bubák.
kk @420ljff tady máš to vyjádření :emoji_sunglasses:

T

TakiAri

Návštěvník
tohle je dobrý téma, kde si nažerete lajky
a gangyho chci fialovýho

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Zajímalo by mě, jak tohle skončí.

A) Error zůstane v AT, ale všem se omluví