• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Kdo vyhraje

• NE

• Krokouši

• Někdo jiný

• Stíny

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

vik0us

Člen
čekáme do konce měsíce(nebo nikdy) že proběhnou volby do senátu na newmanii asi víte co se tam stalo JaGigaHit to smazal a tak se to obnovuje a tak nás(spíš mě) že bychom udělali volby. Zatím jsou strany Krokouši a NE

doufám že se to povede vik0us

_Mey_

Člen
Já upřimě nevím co si otom myslet :D Zajimávý kolik lidi se připojuje ikdyž neví voč Go :D Myslím si že potomhle přispěvku bude mít víc lidí zajem do města což není vůbec špátný ale volby nebudou hned :D Takže uvidíme v budoucnu ale vůbec to není špatnej nápad! takže koho si vyhlasujete tak budete mít možná po nějaké době vyhodu ;) Město se ještě ani nevrátilo takže zas nic extremního neplanujte děkujeme :)

vik0us

Člen
Já upřimě nevím co si otom myslet :emoji_smiley: Zajimávý kolik lidi se připojuje ikdyž neví voč Go :emoji_smiley: Myslím si že potomhle přispěvku bude mít víc lidí zajem do města což není vůbec špátný ale volby nebudou hned :emoji_smiley: Takže uvidíme v budoucnu ale vůbec to není špatnej nápad! takže koho si vyhlasujete tak budete mít možná po nějaké době vyhodu :emoji_wink: Město se ještě ani nevrátilo takže zas nic extremního neplanujte děkujeme :emoji_slight_smile:
dobře

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.