• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Vrodrrr

Velmi známý člen
Pokud se někomu nechtějí hledat všechny headky tady máte mapu je jich tam vyznačeno pouze 49 tu poslední si

najděte sami xDD :)
headky2.png

Voojta

To mi nepomohlo, páč mi 3 chybí a nevím kterou jsem vzal a fakt se mi nechce to hledat zas

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Nechcem nič hovoriť, ale príde mi hrozne blbé a neférové, že kazíte hráčom hľadačku, ktorá nebýva za rok "často". Má to byť "výzva". Zamysli sa nad sebou, kazíš hráčom zábavu z tohoto "eventu". :)

Vrodrrr

Velmi známý člen
Nechcem nič hovoriť, ale príde mi hrozne blbé a neférové, že kazíte hráčom hľadačku, ktorá nebýva za rok "často". Má to byť "výzva". Zamysli sa nad sebou, kazíš hráčom zábavu z tohoto "eventu". :emoji_slight_smile:
je to jejich volba jestli to budou hledat podle téhle mapy nebo sami ._. :)

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Nechcem nič hovoriť, ale príde mi hrozne blbé a neférové, že kazíte hráčom hľadačku, ktorá nebýva za rok "často". Má to byť "výzva". Zamysli sa nad sebou, kazíš hráčom zábavu z tohoto "eventu". :emoji_slight_smile:
Nu, ono né vždy je zábava 1,5h chodit po mapě a hledat tu jednu poslední hlavu, která ti zbývá. Sám jsem si jich 49 poctivě našel, ale ta poslední z nějakého důvodu prostě nešla, tak jsem si dohledal tu mapu.
Přitom ta hlava byla na jednom kopci, který byl krásně vidět...
Chápu, že si tím zkazí "zábavu" ti, co s tím hledáním teprv začali, ale to je už jejich volba.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Nu, ono né vždy je zábava 1,5h chodit po mapě a hledat tu jednu poslední hlavu, která ti zbývá. Sám jsem si jich 49 poctivě našel, ale ta poslední z nějakého důvodu prostě nešla, tak jsem si dohledal tu mapu.
Přitom ta hlava byla na jednom kopci, který byl krásně vidět...
Chápu, že si tím zkazí "zábavu" ti, co s tím hledáním teprv začali, ale to je už jejich volba.
Furt to nemení nič na tom, že to musíte kaziť. Ja som hlavy v pohode našiel za pol hodinku, to je tak ťažké nájsť pár kockatých pixelov?

DenisJ

My life is cringe
Mně třeba poslední headka chyběla u spawnu, vůbec jsem nevěděl že ji nemám. I tahle to může být zákeřný

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.