• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zdravím ono poslední dobou se události seběhly trochu rychle a myslím že došlo k menšímu nedorozumění ohledně naši IG Farmy (Fanda_Iron). Ano, tušili jsme to a taky jsme se dlouho rozhodovali ale nakonec jsme tuto farmu realizovali. Nu ale k věci. Jak už asi hodně z Vás ví Já a Fůš ( @Foosh ) jsme bratři. No a mezi námi a Kapříkem došlo k menšímu nedorozumění ohledně MA. Ale to už jsme si vyříkali. Nýbrž teď se dostáváme k meditu věci. Naše Farma se skládala ze dvou částí. (Fanda_Iron, Fanda_Iron2) V jedné bývalo 75 spawnerů - vlatník Fůš a v druhé místnoti dalších 59 s. moje část. A jaksi nám tyto spawnery byly odebrány z důvodu, že Kapřík nevěděl že jsme příbuzní a jelikož máme stejné IP považoval to za MA. Nechci podávat stížnost ani se nijak hádat, jen jsem chtěl podotknout že spawerny byly zcela legální a nebyly v rozporu s žádným pravidel a jestli by se nemohlo dohodnout navrácení( Buďto materální- spawnery , nebo peněžní :> )
EDIT: Přidám menší schéma pro představu: (menší chybka moje část zahrnovala pouze 59s. :) )
IG FARMA.jpg

Doomsday_SVK

Nehackuj a bude dobre!
Ako to že mám brata môže povedať každý ale takéto prípady tu už pár krát myslím boli takže to nepopieram a myslím že by si mal dostať spawnery späť

Oprava = vy by ste ich mali dostať späť :emoji_smiley: :emoji_wink:

Tak záleží na úhlu pohledu že jo :D nejsou životně důležité ale přece jenom 43s. (8 600 000$) je celkem dost a když byly prakticky odebrány neprávem tak si myslím že není problém je vrátit.

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Takže cože ? Když mám bratra,uděláme ig farmu která bude na pul moje a na pul jeho třeba se 120 sp. tak mi ban nedáte ?

Foosh

Aktivní člen
Takže cože ? Když mám bratra,uděláme ig farmu která bude na pul moje a na pul jeho třeba se 120 sp. tak mi ban nedáte ?
Ach jo... Ta Ig farma se skládá ze dvou resek, přičemž jednu res vlastním já a druhou res vlastní on. :emoji_upside_down:

kapr20

rybiška
No večer jsme se sepem to řešili a takové farmy co máte vy jsou proti pravidlum jelikož využíváte mezeru v pravidlech. Ty spawnery by jste mohli dostat zpět i unban pod podmínkou že tu farmu předělate. takové společné farmy jsou mimo pravidla jelikož když jeden z vás stojí u farmy tak má teoretický až 150 spawneru co je mimo pravidla. Nechám vám dát unban a vy tu farmu předělate aby nebyla proti pravidlům :)

@Dykol dej unban a vrať spawnery... uděláme vyjímku a nechám waka aby upravil to pravidlo protože hodně lidi to zneužívá.

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Ach jo... Ta Ig farma se skládá ze dvou resek, přičemž jednu res vlastním já a druhou res vlastní on. :emoji_upside_down:
však co jsem asi myslel -_-

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.