• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DanVancz

Člen
Zdravím, našel jsem resku od hráče: x_Snypezz

U kterého jsem se podíval na souřadnice a trochu jsem to nepochopil... více na fotce
2017-12-09_18.34.44.png

DanVancz

Člen
bandicam 2017-12-09 19-20-03-548.jpg
bandicam 2017-12-09 19-23-11-231.jpg
PO OTEVŘENÍ SLOŽKY SI VŠIMNI, ŽE JE POUZE PŘEJMENOVANÁ :)
+
TOTO SI POTOM VYŘEŠÍM S ADMINY, TEĎ SE TU JEDNÁ O NĚCO JINÉ

CataClysm

Velmi známý člen
Ty .json a .jar soubory v sobě mimo jiné obsahují, ze které složky berou zdroje pro interpretátor...takže pokud sis fakt dal tu práci, že sis překódoval normální minecraft, ať píše "Matix 1.12" místo "version_type" jenom tak z prdele, aby sis pak mohl přejmenovat složku a vypadat cool, tak respekt.

DanVancz

Člen
Ty souřadnice? :emoji_smiley:D Mam taky resku na -10 062 599 / 29 995 600 :emoji_smiley:D nic zvlastniho :emoji_smiley:
No ale jak jste se tam někteří dostali? :D
Protože já jsem od spawnu cca 30k blokua jsem rád že jsem to vůbec uletěl...

CataClysm

Velmi známý člen
Mě to dělal kámoš, on si hrál s minecraftem, já tomu nerozumím
Hmm..nerozumíš tomu, ale předtím jsi psal, že už jsi to opravil...Takže teď tvrdíš, že sice nevíš, jak to udělal, ale umíš to vrátit do původního stavu.

Voojta

Už mu dejte ban a dejte lock na tohle dementní téma :D matix je hack client pro verzi 1.12.2 není co řešit, a nesnaž se z toho vyklouznout, nic si neprejmenoval, mas prostě matix

Kraftland

Aktivní člen
Už mu dejte ban a dejte lock na tohle dementní téma :emoji_smiley: matix je hack client pro verzi 1.12.2 není co řešit, a nesnaž se z toho vyklouznout, nic si neprejmenoval, mas prostě matix
Matix nie je hack klient len pre 1.12 ale od 1.7 - 1.12.2 zatial :emoji_expressionless: a že sa v tom vyznám

_yyySepii

Antichr†st
Potrestáno.
A pro odpověď na otázku, ohledně souřadnic, tak pokud vím, mapa je aktuální od ledna, tudíž se někdo mohl na takové číslo lehce dostat. Pokud si podložíš Wčko s aktivovaným flyem a odejdeš si na 15 minut pryč (což většina lidí dělá, jelikož chtějí nějaké čísté a volné místo na stavění), tak už uletíš pár desítek tisíc bloků. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.