• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Mohl bych se zeptat kdy přibližně by se mněl rozjet prison? Mám ho rád dostal jsem unban a zjístil jsem že prison nefunguje a mrzí mě to :(

_yyySepii

Antichr†st
Nu, podle záznamu v banlistu, vidím že jsi měl ban před 165 dny (ve chvíli, kdy zde ještě byl Prison1). Nevím, jestli o tom víš, ale pro jistotu tě o tom informují. Aktuálně se pracuje na Prisonu2 a jeho uveřejnění by mělo být zrealizováno do příštích pár týdnů.

_yyySepii

Antichr†st
Ten už měl být o vánocích minulého roku. Já například na něj čekám taky, jelikož jsem bývalým hráčem Prisonu, ale také musíš mít pochopení pro to, že majitel (který od počátku tento Prison "programuje"), má taky svůj život, svoje povinnosti a svoje přednosti, které mu v některých případech neumožňují na onem Prisonu pracovat. Je to taky člověk, jako všichni ostatní, a holt pokud má nějakou práci, ať už v osobním životě, nebo i na serveru (například, pokud se objeví nějaký kritický bug, nebo nápor hráčů, kteří ho donekonečna spamují), tak to nemůže ignorovat a upřednostňovat před to Prison.
Až to bude, tak to bude..plánuje se do konce roku. :emoji_smile:

_yyySpeii tak to jsem nevěděl že ten Prison měl být už minulý rok o vánocích. Teď jsem možná trochu rád že jsem měl ban abych se nemusel trápit že skoro rok není :D :D

SakuraSpike

Hypebeast Edition
Prison nám všetkým chýba.. chápem všetky tie development veci okolo toho.. ale.. už sa nevieme dočkať :) #PrisonHype

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Kurva tak děláte si už prdel nebo co ? Prej tento víkend a najednou do příštích týdnů ? To to hodláte jako furt odkládat nebo co ? Jako sorry za toto chování ale mě už to opravdu nepřijde normální. Rovnou mi můžete dát ban na web, ale tak se nad tím do prdele zamyslete... Furt něco slibujete a stejně nic...

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
***** tak děláte si už prdel nebo co ? Prej tento víkend a najednou do příštích týdnů ? To to hodláte jako furt odkládat nebo co ? Jako sorry za toto chování ale mě už to opravdu nepřijde normální. Rovnou mi můžete dát ban na web, ale tak se nad tím do prdele zamyslete... Furt něco slibujete a stejně nic...
Nikde není napsaný že tento víkend... tak se laskavě uklidni. Psal jsem do konce roku (co nejdřív to půjde) pokud někdo toto nechápe tak je to těžký. Navíc pokuď tě nebaví čekat... mohu ti nabídnou jiné české servery :emoji_slight_smile:

Holt každý zde má hubu plnou keců... jako vždy je každý nejchytřejší.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Nikde není napsaný že tento víkend... tak se laskavě uklidni. Psal jsem do konce roku (co nejdřív to půjde) pokud někdo toto nechápe tak je to těžký. Navíc pokuď tě nebaví čekat... mohu ti nabídnou jiné české servery :emoji_slight_smile:

Holt každý zde má hubu plnou keců... jako vždy je každý nejchytřejší.
Tak sorry že věřím tomu, co mi nakecaj lidí z AT (že, Sepii).

_yyySepii

Antichr†st
Tak sorry že věřím tomu, co mi nakecaj lidí z AT (že, Sepii).
Kde jsem ti psal, že bude tento víkend? Pokud si dobře pamatuju, zašel jsi zamnou na Creative, kde jsi mi psal do msg, a já ti jasně sdělil, že bude do pár týdnů, nikoliv tento víkend.. :emoji_thinking:
To si mě asi s někým pleteš :emoji_wink:
[15:35:29] [Client thread/INFO]: [CHAT] §aVIP+ §8?§f MrMitchellin §a» Kde je prison 2.0 ?
[15:35:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] §aVIP+ §8?§f MrMitchellin §a» Není..
[15:35:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] §aVIP+ §8?§f MrMitchellin §a» Jako vdy
[15:35:36] [Client thread/INFO]: [CHAT] §aVIP+ §8?§f MrMitchellin §a» vždy*
[15:35:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] §abyčnyckydryp §8?§f Foxy__Fazbear §a» jny
[15:35:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] §6GayLife §8?§f DnafD §6» wwowoowo
[15:35:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] §6VIP §8?§f AlexBoyCZ99 §6» MrMitchellin odkládá se na tento víkend :emoji_slight_frown:

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Kde jsem ti psal, že bude tento víkend? Pokud si dobře pamatuju, zašel jsi zamnou na Creative, kde jsi mi psal do msg, a já ti jasně sdělil, že bude do pár týdnů, nikoliv tento víkend.. :emoji_thinking:
To si mě asi s někým pleteš :emoji_wink:
[15:35:29] [Client thread/INFO]: [CHAT] §aVIP+ §8?§f MrMitchellin §a» Kde je prison 2.0 ?
[15:35:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] §aVIP+ §8?§f MrMitchellin §a» Není..
[15:35:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] §aVIP+ §8?§f MrMitchellin §a» Jako vdy
[15:35:36] [Client thread/INFO]: [CHAT] §aVIP+ §8?§f MrMitchellin §a» vždy*
[15:35:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] §abyčnyckydryp §8?§f Foxy__Fazbear §a» jny
[15:35:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] §6GayLife §8?§f DnafD §6» wwowoowo
[15:35:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] §6VIP §8?§f AlexBoyCZ99 §6» MrMitchellin odkládá se na tento víkend :emoji_slight_frown:
Ah, tak to se moc omlouvám. Chat jsem asi špatně vnímal. Sorry, že jsem tě takto nařknul.

nikolka0

Nový člen
Blbý, když po delší době zase zapnu MC a chci si zahrát prison na jediném serveru, kde ho hraju :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.