• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Phum_

Velmi známý člen
Tu je krásne vidieť inteligencia tohto človeka)) Nevie sa ničím iným brániť ako sú nadávky a urážanie)) Ešte neskôr pošlem screeny ako mi hovoril že si mám pustiť žilou a dalej úbohé urážanie)) Ty Peliik a tvoja "group" ma vôbec nezaujíma)) pce^^

Přílohy

CataClysm

Velmi známý člen
@Peliik jak toto jako vysvetlis ted hmmm kys pce pluvanec spinavy?????????????? CHCES BAN MORE ZA NADAVKY NA DISKORT SERVERU????????

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Keď sa chováš ako total idi*t, tak sa s tebou bude zachádzať ako s total idio*om. Čakáš ešte niečo viac?

Naposledny upraveno:

MrSkillmasterCz

Aktivní člen
abych se vyjadril ja Tak Hrac phum_ se semnou normalne bavil protoze nemel zadne kamarady a ze se nepripojil do meho teamu za to ja nemuzu ja jsem rushoval jeho team a zrovna tam byl phum a ja ho zabil a kdyz sem ho zabil tak mi napsal ze jsem ho urazil a psal mi ze sem kokot a ze se semnou nebude bavit leavl party a fr remove MrSkillmasterCz dal a tohle mi udelal po druhe sorry phume ale je to tak a jak vidim tak co tu pise peliik je velka pravda

Phum_

Velmi známý člen
MrSkillMastercz.. ty si fakt myslíš že to bol pravý dôvod prečo som sa nechcel s tebou baviť? lul som si myslel že si múdrejší

MrSkillmasterCz

Aktivní člen
jeste jak sme meli jeste discord Server CM community tak se tam casto psalo o tobe jak si namyslenej a je mi jedno jesli mi das facepalm je mi to totalne v prdeli

Phum_

Velmi známý člen
a vieš že mne je úplne jedno čo si kto o mne myslí? budem si robiť to čo ma baví a nik ma v tom nezastaví^^

MrSkillmasterCz

Aktivní člen
vim ze je to jen hra ale Phum je strasne namysleni rika ze je nejlepsi na CM lepsi nez peliik Kdyz peliik mu daval na jeho videu jak nic a to mi rekl ze hodne dostal a ze dal peliikovy 2 comba to nic neni ale peliik ti je dal nak 50 voe

Phum_

Velmi známý člen
vieš čo zabijalko.. ty radšej odinštaluj ten ac bo si ho mal v pc od 2016 do teraz.. a nerob tu machra na pvp keď si celý čas mal ac.. kys

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.