• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Peliik aspoň nikoho neurážam úbohými nadávkami))
To zas ne no, ale aspoň sa nebránim urážaním cez kockatú hru v "player vs player", máš snáď kocku v hlave? Zamysli sa nad sebou. Vyššie si písal, že ťa baví robiť to, čo chceš (Minecraft), ty bohužiaľ vypadáš skôr ako nerd, ktorý musí byť všade najlepší a posmievať sa iným cez hru, že? Ego je silná stránka, tiež som sa takto choval až kým mi nedošlo, že táto hra neni zmysel života. Zamysli sa nad sebou a nad svojím správaním.

Phum_

Velmi známý člen
druhú vetu som po nom opravil... a tá jedna nadávka v poslednej vete sa nevyrovná tvojím vetám

D

Deleted member 14268

Návštěvník
Ja som phum ty si L ja som najlepsi pvp tak kys L L L si noob ja som top pvp som najlepsi a ty? Ty si len L ezz noob lebo ja som najlepsi

Puntys

Veteran | President
Nevie sa ničím iným brániť ako sú nadávky a urážanie
LOL xd

kus decka
A to jsem sebral jen z tohoto tématu..
Nejsem si moc jistej jestli to jsou ale nadávky. Za prvé to spíš vypadá jako by ti blbla klávesnice než že by jsi něco psal a za druhé mi z tebe brečí oči takže na to moc nevidím.

Odvolávejte se třeba k bohům ale měl bych deprese kdybych tohle nezamčel... Too offtopic to offtopic :emoji_sweat:
//lock

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.