To je síce dobrý nápad, ale ber to tak, že nič neni večné. Tieto ceny sa zase stanú pre komunitu normálne a po nejakých mesiacoch/rokoch (ako teraz perma vip) nastane toto téma znovu.. Tak čo urobíš potom?Klid je do diskuze.. :emoji_smiley: ještě tu mám jeden plán, a to je zdražit VIP navždy. Jenže to je taky risk.. :emoji_smiley:
To je taky možnost #OVIP ale no nevím mno... záleží jestli by to bylo lepšíJá jsem PROTI, pokud chcete zisky tak bych to udělal jako na HyPixelu, uděláte nové VIP, třeba EVIP (Emerald VIP) Které bude sloužit jako upgrade z DVIP a bude se kupovat pouze na měsíc, takže Pokud hráči budou chtít nejlepší VIP, tak musí mít DVIP a ještě siplatit každý měsíc nějakou částku... Myslím si že by na tom server celkem vydělal :emoji_smiley: A rozhodně lepší než aby byli všechny VIP měsíční @MrWakeCZ
přesněNo kdyby se Permanentní VIP nesmazalo těm co ho mají ale nedaloby se už koupit.. by bylo fajn
Ale musíš taky pomyslet na to, že skoro každý to VIP navždy má, takže jaký by to pak mělo smysl?No kdyby se Permanentní VIP nesmazalo těm co ho mají ale nedaloby se už koupit.. by bylo fajn
Jde o to, že velkou část serveru tvoří VIP a je to zase nevýhoda proti těm, kteří ještě to VIP nemají - část serveru si VIP už nemusí kupovat a druhá část každý měsíc.Mohlo by se třeba udělat to, (je to jen návrh) Že by se v shopu už nedali koupit VIP navždy, ale třeba jen ty VIP na určitou dobu.. A těm co mají už VIP navždy by se nechalo, je to taky docela risk, ale vem si že 50% lidí si kupuje to VIP navždy, aby už nemuseli platit peníze za něco co je baví, kdyby těch 50% lidí o to přišlo, byli by hodně znechucení a už si myslím že to VIP by jen tak nekupovali.. Prostě ti co mají VIP navždy bych nechal ale od nového "VIP" updatu by prostě už VIP navždy nešlo koupit.
Kdyby se VIP zdražilo, tak by server možná vydělal tak 5$ na víc, ale jak už jsem psal, když většina to VIP má a zbytek si ho s největší pravděpodobností nekoupí, tak jak by to asi dopadlo? Úplně stejně.Kdyby se vip na vždy zdražilo myslím si že i tak by to část lidí neodradilo
kdežto kdyby bylo vip navždy zrušeno je(Podle mě) mnohem větší šance že lidi kteří o něj přijdou opustí CMko na pořád. Osobně jsem pro volbu zdražení VIP
No to nevadí přeci někdo to VIP nemá ...Ale musíš taky pomyslet na to, že skoro každý to VIP navždy má, takže jaký by to pak mělo smysl?