• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Schadow

Člen
Videl som vela ludi pouzivat Reach na CM nikto ich nebanol dokonca ani neoznacil za podvodnikov na mnohych serverroch je Reach povoleny ako napriklad na mineplex kde som hraval http://www.mineplex.com/forums/m/11929946/viewthread/30725532-does-mineplez-ban-for-reach. Pytam sa preto ci je reach povoleny na CM lebo nieje medzy zakazanymi modmy na wiki a ani som zan na mojich uctoch nedostal ban. Uz sa mi ale stalo ze som videl ako kamos ktory mal len Reach dostal ban za KA, sedel som vedla neho a takze viem co mal. nehovorim ze by ma to odradilo dalej porusovat pravidla keby reach bol povoleny ale aspon by som nedostaval bany za KA ktoru nemam. Reach spociva len v prepisani par hodnot vo verzi mc a ma effekt na to aku vzdialenost mozem nicit blocky a stavat v pvp je takmer nepodstatny lebo tam zalezi na rychlosti klickania a aim.

ondraas1

Slon
Já si myslím že Reach je mod na zbraně a vylepšené meče atd.. nebo aspon to jsem viděl takže by to mělo být zakázané, ale jen můj názor

MrSkillmasterCz

Aktivní člen
Já si myslím že Reach je mod na zbraně a vylepšené meče atd.. nebo aspon to jsem viděl takže by to mělo být zakázané, ale jen můj názor
reach je mod kde muzes hitovat treba na 6/5blocku sou i reache kde muzes i vic muzes stavet na dalku a nicit blocky

FireFighter11

Aktivní člen
Videl som vela ludi pouzivat Reach na CM nikto ich nebanol dokonca ani neoznacil za podvodnikov na mnohych serverroch je Reach povoleny ako napriklad na mineplex kde som hraval http://www.mineplex.com/forums/m/11929946/viewthread/30725532-does-mineplez-ban-for-reach. Pytam sa preto ci je reach povoleny na CM lebo nieje medzy zakazanymi modmy na wiki a ani som zan na mojich uctoch nedostal ban. Uz sa mi ale stalo ze som videl ako kamos ktory mal len Reach dostal ban za KA, sedel som vedla neho a takze viem co mal. nehovorim ze by ma to odradilo dalej porusovat pravidla keby reach bol povoleny ale aspon by som nedostaval bany za KA ktoru nemam. Reach spociva len v prepisani par hodnot vo verzi mc a ma effekt na to aku vzdialenost mozem nicit blocky a stavat v pvp je takmer nepodstatny lebo tam zalezi na rychlosti klickania a aim.
Leggit reach je do 3 bloků. I když máš "mod", který zvyšuje reach na 3+ bloků, tak je to Unleggit. Tím pádem, dostává ban za KA, protože to tak prostě vypadá.

Voojta

reach je mod kde muzes hitovat treba na 6/5blocku sou i reache kde muzes i vic muzes stavet na dalku a nicit blocky
Zkušenosti?

Reach je hack-unlegit mod, s kterým můžeš dosáhnout hitu několika bloků, stačí si to pouze nastavit a když si to nastavíš třebas na 5 bloků, hitneš unlegit na 5 bloků. Je to hack, takže by se za to měl dávat ban, jenže tady to nikdo nepoužívá, a k tomu je sakra málo Reachů na 1.12

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Pri tejto situácii som sa dokázal konečne zamyslieť.. Keď reach (ako cheat) je zakázaný, tak prečo neni zakázaný aj xclick (double,..)? Však je to unfair advantage a znevýhodňuje to hru rovnako ako reach. Možno preto, pretože to neni v cheatlauncheri? A čo taký AC? Tiež nemusí byť v launcheri (7clicker) a furt je zakázaný.. Niekedy si hovorím, že ten, kto robil tie pravidlá urobil dosť chýb. To rovno povolte všetky cheaty, keď xclick je furt "cheat".. Alebo lepšia možnosť - zakážte xclick :-----)

Schadow

Člen
Pisal som ze ak nevies co je reach tak sem nepis a neni to unlegit mod lebo to nieje zakazane pravidlamy

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Peliik tak preco dokazes rozkopat 5 blockov pred tebou ked je to podla teba 3. Ty by si si to mal na tvojom "cheatlauncheri" skontrolovat.
V creative je väčší reach, takže ty by si si to mal fakt overiť..

Ďalej dôkaz k tomu reachu:

Ako vidíš, max je 3.0 :)

MercyCZ

Living meme
My jsme reach vždy trestali, je to výhoda oproti jiným hráčům, stejně jako xclicky, to bych všechno zakázal, bohužel, není to vypsané v pravidlech, ale taky tam je, že co není zakázáno, nemusí být povoleno :)

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Pokud by jsi si to dokázal přeložit, tak zjistíš že reache je v češtině dosah, to znamená, že reache mod je mod na to, aby jsi dosáhl dále než 3 blocky.

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Je to mód, který tě zvýhodní oproti ostatním hráčům? Odpověz si sám..

Hráči si mají být rovni.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.